I disse dager er det mange som skal invitere til bryllup, og nå kan du velge mellom flere nye bryllupsdesign på fotoknudsen.no. Vi har lansert hele 11 nye design i både invitasjoner og takkekort. Bryllup er en av de største begivenhetene i livet og det hele starter med en invitasjon, som gjenspeiler litt av hva man har i vente på den store dagen.

Bryllupskolleksjon fotoknudsen 2016

fotoknudsen vet at folk velger forskjellig når det kommer til kort, men at det til bryllup ofte er fokus på tradisjonelle symboler og farger. I årets kolleksjon har vi tatt hensyn til dette, men også tittet på ulike trender. I trendbildet er mye blomster i både duse og skarpe farger uten at de er for fremtredende, og vi ser enklere design med en typografisk løsning. I våre andre kategorier ser vi at bildecollager og heldekkende bilder er i vinden. Dette har vi tatt med oss videre inn i årets bryllupskolleksjon. fotoknudsen har i flere år hatt et samarbeid med Ditt Bryllup som har bistått med design på fire nye takkekort. Vi er overbevist om at vi kan tilby kort som passer for enhver smak.

Bryllupskolleksjon fotoknudsen 2016

Designer Bente Skarstein i fotoknudsen sier dette om årets kolleksjon: “Vi ønsker å ha et utvalg som favner bredt og passer de fleste. Det er også viktig for oss å være oppdatert og fornye oss i takt med trendene. I år har vi derfor valgt blomster i forskjellige design og farger, da dette er noe som er en tydelig trend i tiden”.

Bryllupskolleksjon fotoknudsen 2016

Kommentarer