Finn bildene frem, og bruk dem

Alt blir fotografert hele tiden. Vi dokumenterer hver eneste begivenhet, både store som små. Det vi skal huske, og det vi faller for der og da. Finn frem blinkskuddene og bruk dem kreativt! Gjerne som fornyelse i ramme eller limt inn i album, men bruk fantasien og kle hjemmet ditt med bilder!

Bildeutstilling i kjøkkenvinduet

En kjede av bilder i f.eks vinduet er dekorativt og lekent innslag i husets mest brukte rom. Her har vi benyttet hyssing og limt to og to bilder sammen med hyssingen i midten slik at det blir en slags uro som er dekorativ på begge sider. Dersom du printer bildene dine med hvit kant, får de en ekstra fin innramming også.

Bilder tar seg flott ut som pynt i vinduet

Piff opp gaver med bilder

Gjør gaven ekstra personlig ved å bruke dine egne bilder. Enten som kort eller som dekorelement. Bruk et bilde du er ekstra fornøyd med eller foto av den som skal få gaven. Legg gjerne på ekstra effekter til bildet ved å gjøre det om til sort/hvitt eller sephia for litt mer varme og nostalgisk vri på bildet.

Bilder er flott som pynt på gaver

Kreativ bildevegg

Blogger Elisabeth Heier har laget denne bildecollagen med bilder som “betyr noe for oss”. Hun har holdt bildene i sort/hvitt med unntak av bittelitt farge på noen få av bildene. Bildene er montert på kapa-plate og så datt direkte på vegg med dobbeltsidig tape. Gjerne med litt tykkelse slik at bildene kommer litt ut av veggen, noe som skaper fin dybdeeffekt. “Bilder av en nyfødt liten Ole, fra bryllupet vårt og andre fine minner. Og jeg tar meg ofte i og smile når jeg titter på dem i forbifarten :-)” skriver Elisabeth.

Bilder til kreativ bildevegg

En bildevegg med kombinasjon av forskjellige størrelser på rammene gir et fantastisk blikkfang for de beste minner. Hold gjerne på den samme fargen på rammelisten, men varier i forskjellige typer for variasjon. De mest kreative varierer også i rammelister og erstatter noen av bildene med vakre dikt og ordtak.

Bildevegg med alle minnene er dekorativt

Vibeke fra bloggen Mammas Hus har laget en bildevegg i gangen med familebilder, flere ledd famile. I tillegg til bilder, har hun også rammet inn sin oldefars utflyttingsattest fra 1905 som setter et ekstra fint preg på famileveggen. Prikken over i’en er wallstickersen med ordet “familie.”

Bildevegg med familiebilder

Kommentarer