Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. I kategorien «Årets bildeprodukt 2020/2021» vant årbok, kåret i samarbeid med detaljhandlene. De andre finalistene var storformat-bilder og julekort.

Juryens begrunnelse – Årets bildeprodukt

2020 har vært et spesielt år. Mange har byttet ut sydenferien med sin første Norgesferie, mens viktige hendelser som barnets første skritt, bursdager og konfirmasjoner har ikke vært like lette å delta i fysisk for hele familien. Derfor kårer juryen årbok til årets bildeprodukt. Dette er en fotobok om hva som har skjedd i 2020, der små og store øyeblikk fra årets som er gått deles med venner og familie, i et format og design som varierer etter smak og behag.

Årbok

På fotoknudsen.no har vi et stort utvalg i formater og størrelser for fotobok. Om du tar en titt på våre temabøker, så kan du se at vi allerede har mange forhåndsdesign for årbok som du kan benytte deg av. Da er det enkelt å bare legge til bilder og tekst, men du har selvfølgelig også full kreativ frihet til å gjøre endringer på designet om du ønsker det.

Lag årets julegave på fotoknudsen.no

Ønsker du å gi en fotobok i julegave, men trenger litt inspirasjon for å komme i gang? Du kan finne mye inspirasjon på fotoknudsens blogg og få kreative tips til hvordan du kan lage en årbok.

Se vårt store utvalg i fotobøker og bestill her.

Kommentarer