fotoknudsens guide til vår-aktiviteter for familien

Av Fotoknudsen 30. mars 2023

Sjekk ut fotoknudsens guide med vårens morsomste familieaktiviteter. Vi har satt sammen en liste over aktiviteter alle kan glede seg over denne sesongen.

Endelig kan vi glede oss over varmere dager og vissheten om at sommeren også snart er like rundt hjørnet. Dette er også en perfekt tid for å skape nye minner med familien. Og derfor har vi laget en liste over aktiviteter dere kan gjøre, både innendørs og utendørs. Om det er camping, lage kokebok med et av fotoknudsens temadesign sammen med familien, eller arrangere bakekonkurranser, her er det noe å glede seg over for alle sammen.

  • Lag noen fantastiske fotoprodukter denne våren
  • 100% fornøyd-garanti
  • Nr. 1 netthandel bildeprodukter

Camping

Er dere på jakt etter en avslappende aktivitet utendørs? Da kan camping være den perfekte løsningen. Nyt naturen sammen med barna og lær dem anvendelige ting som å sette opp telt og å lage mat ute, og hva med å lære dem noen nyttige knuter? Kos dere ved bålet, del historier og nyt alt naturen har å by på. Om det bare er én natt, en hel helg eller en uke, camping er en herlig måte å komme nærmere hverandre på.

Piknik i parken

Vil du få mest mulig ut av en solrik vårdag? Pakk en piknik-kurv og ta turen ut i parken. Dette er både en morsom, rimelig familieaktivitet og en flott sjanse til å tilbringe kvalitetstid ute. Vær sammen om å lage brødmat, en helt ny rett eller til og med en fruktdrink som alle kan dele. I tillegg til deilig mat, ta det som en mulighet til å nyte litt sårt tiltrengte D-vitaminer – men ikke glem solkremen!

Lag en familiekokebok

Alle i familien har sin egen favorittmat, så hvorfor ikke samle noen av familiens legendariske måltider fra hver generasjon? Få bestemors hemmelige oppskrifter skrevet ned slik at de aldri blir glemt, og dette er også en fin måte å lære videre hennes metoder til ungdommene i familien. For de som ikke har bestemt seg for sin favorittrett ennå, finn det ut nå og finn frem oppskriftene. fotoknudsen sitt redigeringsprogram gjør det ekstra enkelt å lage din helt egen kokebok og en personlig familiefavoritt. Sjekk ut vårt flotte utvalg av forhåndsdesignede kokebøker for å komme raskt i gang.

Frisk opp hjemmet ditt

Våren er gjerne tiden for å rydde, og der lysten på noe nytt gjerne melder seg. En av de enkleste måtene å fornye et rom på er å få noe nytt på veggene. Hos oss finner du et bredt spekter av veggdekor med bilder som gjør seg på alt fra aluminiumsplate til lerretsbilder du kan henge på veggen. Vårt online designprogram gjør det veldig enkelt å lage. Kanskje du vil gjenoppleve reisene dine, nyte noen ekstra spesielle familieøyeblikk, eller bare lage nydelige kunstverk til veggene dine – enklere enn dette blir det ikke, om du vil friske opp rommene dine.

Send noen personlige kort

Når du savner familie og venner, vis at du setter pris på dem ved å sende en hyggelig hilsen på et personlig kort. Om det er til en spesiell anledning eller bare for å fortelle dem at du tenker på dem, vi har uansett et stort utvalg av kort som passer. Du kan både legge til en personlig melding, samt leke med forskjellige typer oppsett. Send dem noe unikt som garantert vil lokke frem smilet.

Kalendere og to do-lister for familien

Sørg for at hele familien har kontroll på årets datoer og viktige begivenheter med en av våre personlige personlige fotokalendere.. Nå kan du velge når 12-måneders kalenderen starter og med vårt online designprogram kan du legge til bursdager, jubileer, gaming-kvelder og andre spesielle begivenheter. I tillegg til å holde kontroll på hele familien er de supre også som gaver, hvis du vil glede noen spesielle.

Familiens store bakekonkurranse

Hent frem konkurranseinstinktet med en bakekonkurranse. Velg lag, temaer og sett en tidsbegrensning for å lage nydelige bakervarer som hele familien kan nyte til slutt. Du bestemmer hvem som skal bedømme de ferdige bakevarene, men sørg for å holde stemningen oppe. Ikke bare vil huset fylles med deilig duft av nybakte delikatesser, men kameraet ditt vil i tillegg bli fullt av herlige øyeblikk du også kan bruke for å fylle familiens kokebok.

Våren er en herlig tid å tilbringe tid sammen med familien din, å mimre over tidligere opplevelser, men også å glede seg til å skape nye minner. Uansett om du ønsker å friske opp veggene dine med ny kunst, lage fotobøker av morsomme opplevelser, eller starte på en ny kalender du kan dele med dine nærmeste, gå over til nettsiden vår og sett komme i gang.