Tid for konfirmasjon

Av Fotoknudsen 23. mai 2016

Løiten Lys produserer håndlagde lys til de store anledningene. De har et rikholdig utvalg av dekorelementer med bl.a. Norges største utvalg av servietter. I Bergen har de en utstillingsflate på 800m2, så her kan du finne alt du trenger til festbordet.

Inspirasjon til konfirmasjon

fotoknudsen har landets største utvalg av kort til enhver anledning. Du kan velge blant et stort utvalg design, eller designe kortet helt selv. Det kan være fint å lage et konfirmasjonskort med flere av dine favorittbilder. Våre flotte konfirmasjonskort går hånd i hånd med produktene som Løiten Lys kan tilby. Sammen skaper unike kort og borddekorasjoner en ramme rundt den store dagen og gjør den enda mer spesiell.

Åpen helg

Løiten Lys har dekorert flere konfirmasjonsbord til jente og gutt til inspirasjon for deg som skal arrangere konfirmasjon. Du finner også fotoknudsens produkter utstilt i butikken, hvor vi viser frem hvordan man kan skape en rød tråd gjennom hele anledningen. Vi ønsker å skape en helhetlig ramme for dagen som inspirasjon for våre kunder. Alle bordene kan du se i deres utstillingslokaler i Bergen og helgen 15.-17. april arrangerer de «Åpen helg» med utvidede åpningstider for alle som skal ha konfirmasjon. For mer informasjon ta en titt på Facebook-siden til Løiten Lys.

Tid for konfirmasjon