Tips til perfekte julegaver til besteforeldre

Av Fotoknudsen 28. november 2023

Trenger du gode julegavetips til besteforeldre? Vi har alt du trenger! Alt fra fotobøker fylt med fine familieminner til en personlig fotokalender som lokker smilet frem helt til neste jul. Sjekk listen vår over flotte personlige gaver til besteforeldre.

Når det gjelder julegaver til besteforeldre, gi noe fra hjertet – julen er tross alt familiens, kjærlighetens og takknemlighetens tid! Enten det er en personlig fotobok fylt med fine familieminner opp gjennom årenes løp, eller et par ‘bestemor og bestefar’-kopper med bilder som lokker frem smilet på morgenkvisten, sjekk listen vår med fem personlige gavetips for besteforeldre.

Fotobok som gave til besteforeldre

En fotobok er mer enn bare en bok med bilder. Det er gode minner fra det som har vært, og mange fine øyeblikk som har formet familiens historie. Enten du lager en fotobok med bilder av barnebarnets små og store milepæler, eller en minnebok der de får gjenoppleve koselige øyeblikk de selv har glemt – en fotobok er den perfekte gaven til besteforeldrene.

Personlig veggdekor til besteforeldre

Veggdekor er også et flott gavetips for besteforeldrene. Velg ditt favorittbilde, for eksempel et bilde av besteforeldrene som du tok sist dere var sammen, eller gjør det lille ekstra og lag en serie med personlig veggdekor av barnebarna for å spre glede i hele rommet. Velg mellom fem førsteklasses veggdekormaterialer for å få den perfekte looken og gjør det ekstra personlig for en helt unik julegave de vil elske. Med et ferdig opphengsystem som gjør det enkelt å pynte huset med ny veggdekor denne julen!

Personlige julekort til besteforeldre

Det er noe helt eget å få julekort i posten – og ingen setter vel mer pris på en hjertevarm hilsen enn våre besteforeldre. Et personlig julekort er en enkel måte å lokke frem smilet på. Tross alt, ofte er det de små tingene som gir de største gledene.

Personlig kopp I gave

En personlig kopp med bilde lokker fem smilet hos besteforeldrene hver eneste morgen. Enten det er te, kaffe eller en god og varm sjokolade, disse koppene skaper bedre stemning for hver slurk. Velg ditt beste familiebilde eller legg til en koselig melding, og lag din personlige kopp raskt og enkelt i vårt designprogram. En perfekt gave som varmer.

Personlige fotokalender til besteforeldrene

Enkel å sende i posten, lett å gjøre personlig og enkel å lage. Våre personlige kalendere er en nydelig julegave til besteforeldre, uansett hvor de bor. Lag en fotokalender og legg til viktige bursdager, arrangementer og begivenheter gjennom hele året, og legg til morsomme familiebilder for hver nye måned. Husk at du ikke trenger å bare bruke familiebilder! Er besteforeldrene dine glad i reiser? Lag en kalender fylt med nydelige landskap fra noen av deres favorittdestinasjoner. Er de hagefolk? Lag en personlig kalender med bilder av de vakre plantene deres eller fine bilder fra deres egen hage.

Vi vet alle at besteforeldre vanligvis foretrekker å gi fremfor å få når det kommer til julegaver, men en personlig gave – uansett hvor liten – kan bety all verden. Personlige julegaver til besteforeldre er en fantastisk måte å dele glede året rundt. Enten det er en fotobok med bilder av deres nye barnebarns første år, eller et enkelt julekort med familiebilde, hver gave forteller en historie. Klikk på linken nedenfor for å se alle våre fine julegavetips til besteforeldre, og begynn å lage nå.

Start alt i dag