Utforsk ideer til bryllupsalbum for å minnes den store dagen

Av Fotoknudsen 19. juli 2017

Det er den viktigste dagen i livet ditt, og en fotobok fra bryllupet hjelper deg å bevare øyeblikkene for fremtiden.

Du har avlagt løftene, hørt på talene og nå ønsker du å bevare minnene. En vakker fotobok fra bryllupet er prikken over i-en fra bryllupsdagen. Vi har mange tips for å lage en fotobok du vil elske å bla i for å mimre i årene som kommer. Det er også den perfekte gaven til familien og dine nye svigerforeldre.

Legg til sitater og dikt

Bryllupsalbum ideer dikt

Legg til noen romantiske dikt og sitater i fotoboken. Det er fantastisk å se hvordan noe så enkelt gjør at bildene blir vakrere og får enda større betydning, og med vårt store utvalg av over 50 fonter kan du virkelig sette ditt eget preg på tekstene.

Vær kreativ

Bryllupsalbum ideer design

Vi oppdaterer hele tiden de ulike designelementene du har tilgjengelig når du lager fotobok, som cliparts, bakgrunner og rammer, som alle har et nydelig utvalg innen bryllupstemaet. Legg dem til fotoboken for å få et særegent preg.

Organiser bildene

Bryllupsalbum ideer organiser

Sorter bildene i en sammenhengende rekkefølge. Vi tror det beste er å sortere kronologisk. Hvis du har bilder fra både seremonien, den første dansen og helt til dere skjærer opp kaken, vil det føles som om du gjenopplever dagen hver gang du blar gjennom fotoboken.

Velg et bildeomslag

Bryllupsalbum ideer bildeomslag

Fotobokens forside er viktig, og vi har mange forslag når det kommer til bildeomslag for fotobøker med bryllupstema. Bruk et bilde av det lykkelige paret, eller hvis du foretrekker mer naturskjønne bilder kan du bruke et bilde av stedet dere giftet dere på forsiden. Legg til dato og navn slik at det blir enda mer personlig.

Bruk gruppebilder

Bryllupsalbum ideer gruppebilder

Før bryllupet kan du snakke med fotografen og forsikre deg om at det blir tatt et gruppebilde av alle som deltar i bryllupet, slik at du senere kan huske hvem som var der. Dette vil se fantastisk ut i en Layflat-bok hvor bildet kan spres over to sider.

Legg til bildetekst

Bryllupsalbum ideer bildetekst

Legg tekster til noen av bildene for å forlenge de fine øyeblikkene. Kanskje du kan bruke et sitat fra forloverens tale eller et tekstutdrag fra løftene?

Ikke stopp der

Hvorfor ikke lage en fotobok fra tiden etter bryllupsfeiringen, enten du flyr av sted på en eksotisk bryllupsreise eller fortsetter feiringen der du bor?

Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg enten du nettopp har giftet deg, har ventet i årevis på å gjøre noe med bryllupsbildene dine eller er i ferd med å planlegge den store dagen. Se vårt store utvalg fotobøker for å finne den perfekte størrelsen og stilen som passer for deg.