Syv tips til hvordan du kan lage en fotobok til en avgangsstudent

Av Fotoknudsen 25. juni 2020

Når man blir ferdig med universitetsstudiene er man også ferdig med et viktig kapittel i livet. En fotobok fra fotoknudsen som er full av minner er en perfekt gave til den som skal i gang med det neste kapittelet.

Gratulerer til alle som er ferdig med studiene! Vi vet at det å fullføre studiene er en helt spesiell opplevelse. Mange studenter vil ikke ha mulighet til å ha en normal vitnemålsseremoni i år, men det bør ikke stoppe dem fra å feire. Enten det er deg eller noen andre i familien eller vennegruppen som er ferdig med studiene, hvorfor ikke lage en personlig fotobok fra fotoknudsen for å markere begivenheten? Vi har satt sammen en liste med tips og ideer til hvordan du kan lage en fantastisk fotobok fylt med ord, bilder og annet til denne merkedagen.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt  og enkelt å bestille på nett

Samle alle høydepunktene

Universitetsårene er unike for alle og det er virkelig en milepæl å bli ferdig med studiene. Med fotoknudsen kunne det ikke vært enklere å lage en fotobok som dokumenterer alle de fantastiske vennskapene, øyeblikkene og de morsomme opplevelsene fra denne perioden. Fyll boken med så mange bilder, sitater og minner som du kan – det er en perfekt måte å samle alle høydepunktene på ett sted på. 

Ikke glem å legge til tekst

Med fotoknudsens redigeringsprogram er det superenkelt å legge til dine egne sitater, favoritthistorier, teite vitser, morsomme øyeblikk, mm. Slik kan du på en flott måte tilpasse boken slik at den blir helt unik for ditt barn eller barnebarn. Du kan også sette av plass til håndskrevne notater, akkurat som i en skoleårbok.

Det er lurt å samarbeide

Ta på deg detektivhatten og ta kontakt med personer som har spilt en viktig rolle i livet til den som skal få fotoboken. Kanskje du kan lage et kapittel for spesifikke personer, lag eller grupper? Men snakk ikke bare med venner. Tenk utenfor boksen og få sitater, bilder, historier, mm. fra lærere og veiledere, så vel som sjefer og bareiere (dersom han eller hun er ferdig på universitetet!) Alle som har vært involvert i studietiden bør få være med. Du vet aldri hva du kan finne ut!

Det handler ikke bare om portrettbilder

Når du tenker på en skoleårbok ser du antakelig for deg en mengde portrettbilder på hver side. Bruk denne muligheten til å lage noe helt nytt, og ikke la deg begrense av normer og tradisjoner når du skal lage din egne helt unike fotobok. Vær så kreativ som du kan og bland inn noen uformelle øyeblikksbilder sammen med de mer formelle bildene. Husk at du kan ta med mye mer enn bare bilder. Med fotoknudsen er det veldig enkelt å legge til tekst, cliparts, rammer, bakgrunner, mm.

Feir vennskapene dine

Det å bli ferdig med studiene er på mange måter slutten på et kapittel. Det er en tid hvor man knytter vennskap for livet. Og det kan være vanskelig å beskrive hvor viktige disse vennskapene er. En fotobok som forteller om tiden du har delt med vennene dine er en enkel men likevel svært omtenksom gave som de vil sette pris på for alltid. Sjekk ut historiefortellingstipsene våre her for å å få litt inspirasjon.

Start med begynnelsen

Hvis du skal lage en bok for å markere at barnet eller barnebarnet ditt er ferdig med studiene, kan du gå tilbake til lenge før de begynte å studere. Fortell historien fra den dagen de ble født og ta med bilder fra de tok sine første skritt, begynte på barneskolen og så videre. Du har helt sikkert et helt arkiv av bilder fra hele livet deres som bare venter på å bli brukt. En bok med bilder fra babytiden helt frem til de er unge voksne er en fantastisk gave til noen som er i ferd med å ta skrittet inn i de voksnes rekker.

Velg en av våre temabøker

Hvis du syns det er vanskelig å få til designet på boken eller har dårlig tid, så har vi akkurat det du trenger. Velg en av våre mange forhåndsdesignede temabøker og få mer tid til å fokusere på den morsomme delen, nemlig å plukke ut bildene du vil ha med. Sjekk ut utvalget vårt her.

Vi håper du har blitt inspirert av tipsene våre om hvordan du kan lage den perfekte fotoboken til avgangsstudenten. Og det eneste du trenger å gjøre nå er å gå til fotoboksiden vår og komme i gang med å lage boken!

Begynn å lage