Når vi nå må holde oss hjemme, er det en super anledning til å lære nye ting, lese flere bøker og ha det gøy sammen med familien. Så vi har spurt våre kollegaer om hva de gjør når de er hjemme, for å få tips til hva man kan gjøre for å holde humøret oppe, helsen ved like og være kreativ med fotoknudsens fotoprodukter.

  • Lag fantastiske fotoprodukter denne våren med
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Ha en daglig treningsrutine

Alle vi snakket med var enige om at det er svært viktig å holde seg aktiv hver dag. Afke, en av våre seniorrekrutterere, liker å starte dagen med en yogatime på YouTube og går en tur ved lunsjtider. Det er kjempefint å jogge eller gå en tur ute, men du må være litt mer kreativ hvis du vil at barna også skal få litt mosjon. For å få med seg barna pleier vår kundeserviceansvarlige, Ann, og hennes familie å følge en live treningsøkt på YouTube. Det er en enkel måte å holde barn i alle aldre aktive.

Uforsk historiefortelling på nett

Camille, som er senior grafisk designer hos oss, syns at det er hyggelig å lytte til lydbøker på nett sammen med datteren sin. De er ideelle for å holde barna i aktivitet når du må gjøre andre ting hjemme eller bare har lyst til å slappe av. Og når barnebokforfatterne selv leser sine egne bøker, får barna virkelig god kontakt med historien, samtidig som at du slipper å måtte lage nye stemmer til hele bokens persongalleri. Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvilke bøker dere skal høre på sammen, kan dere prøve det samme trikset som vår Leed Quality Engineer, Sajnikanths, eldste barn bruker på Google Home. Bare si: “Hei Google, fortell meg en historie”, og systemet vil lese en historie for deg.

Lag mat

Enten du har lyst til å lage hele måltider eller bake nydelige brød hjemme, er det kjempefint å koble av med å være kreativ på kjøkkenet. Og så lenge du ikke har noe i mot litt rot, kan det være veldig gøy å la barne utforske nye ingredienser og utvikle sine kokkekunster. Hvis du trenger litt inspirasjon for å komme i gang, anbefaler Mischa fra merkevare-teamet vårt – som endelig har fått tid til å lese kokebøkene sine – “The Food Lab” av J. Kenji Lopez-Alt.

Lag en fotobok med feriebilder

Det føles kanskje som en evighet siden du var på ferie sist – det er jo gjerne sånn med ferier – så hvorfor ikke være litt kreativ med feriebildene dine og lage en fotobok sammen med familien? Begynn med å laste opp alle favorittbildene dine, og legg deretter til rammer og tekster. Du kan også prøve ut ulike sideoppsett slik at boken blir perfekt for turen deres. Redigeringsprogrammene våre er enkle å bruke, også for barn, så gjør det til et ordentlig familieprosjekt og la alle designe sin egen bokside. For tips og ideer til hvordan du kan gjøre fotoboken din ekstra spesiell kan du sjekke ut den praktiske guiden vår her.

Vær kreativ

Når du er hjemme og har mer tid enn normalt er det en super anledning til å være kreativ. Det finnes massevis av instruksjonsvideoer på YouTube som hjelper deg med å lære nye ting, enten du alltid har hatt lyst til å lære å trylle, prøve kalligrafi eller bruke Photoshop. Du kan også være kreativ “offline” og lage kunstverk med barna, prøve å sy eller strikke dine egne klær eller bygge noe sammen med familie. Wendy, som er UX-designer hos oss, hjalp datteren sin med å lage en koselig festning i stua. Det var en veldig hyggelig aktivitet å gjøre sammen og det ga også datteren et sted å være som bare var hennes.

Hold kontakten

Selv om vi ikke kan møtes direkte, kan man enkelt “møtes” via videochat. Snakk med noen du er glad i på mobilen eller treff hele familen på en gang på PC-en. Jean-Philippe, som er vår sjef for data, analyse og priser, har vist sin fire år gamle sønn hvordan han kan ha videokonferanser med vennene sine slik at de kan snakke om bilene de har tegnet. Husk at det er viktig å holde kontakten også “offline”. Det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe til i nabolaget, fra å handle i lokale butikker og restauranter til å passe på folk i nærmiljøet. Marieke, vår produktmarkedsføringssjef, har for eksempel laget søte tegninger og hilsener til sine eldre naboer for å gjøre dagene litt lysere.

Spill et spill

Hvis det er én ting familier er gode på, så er det å spille spill. Lek gjemsel i alle husets rom eller sett dere rundt et bord for å spille brettspill. Hvis dere trenger litt sol, kan dere ta med spillet ut i hagen eller på balkongen. Vår controller Jo-an har satt opp et dartspill i hagen for å kunne hygge seg ute med familien.

Hold orden på aktivitetene

Det er lurt å ha et program for dagen, slik at alle får mest mulig ut av dagene. Det er også en fin visuell oversikt som hjelper alle med å vite hva de skal gjøre. Det føles også veldig bra å kunne krysse ting av på listen. Jessica, som er QA-ingeniør, har brukt fotoknudsens veggdekor i plexiglass som planleggingstavle for de neste ukene. Gjennom å bruke den som en personlig whiteboard kan hun holde oversikt over barnas oppgaver. En annen flott ide fra Audrey i vårt markedsføringsteam, er å lage en liste over aktiviteter som skal gjøres hver uke, slik at man kan huske på å gjøre en hver dag. Gjennom å lage en liste over morsomme ting som maling, kakebaking, spill og egenpleie, sørger hun for at familien alltid har noen aktiviteter de kan se frem til.

Vask hele huset

Det er også et supert tidspunkt for å ha en skikkelig vårrengjøring av hele huset, ett enkelt rom eller for eksempel gardroben. En av våre innholdsspesialister, Gabriele, sier at han endelig har hatt tid til å rydde og fikse opp på balkongen. Eller kanskje det er på tide å gi veggene dine en ny og fresh stil? Du kan lage nydelig veggdekor i en rekke ulike størrelser og utførelser hos fotoknudsen. Det er en kjempeenkel måte å friske opp et rom på, uten at du må bruke all fritiden din til å pusse opp. Sjekk ut denne guiden for å se hvordan du lager den fineste veggdekoren til hvert enkelt rom.

Vi håper at disse tipsene fra oss har gitt deg noen gode ideer til hvordan du kan være kreativ med våre fotoprodukter, plukke opp noen nye hobbyer eller, viktigst av alt, tilbringe kvalitetstid sammen med familien din. Det aller siste tipset kommer fra Diana i markedsføringsteamet vårt og handler om hvordan hun takler å være hjemme hele tiden. Ganske enkelt bare å “ta det som det kommer, og gjøre det beste ut av situasjonen”.

Kommentarer