Her hos fotoknudsen har vårt talenfulle designteam hatt det travelt med å lage over 50 nye julekortdesign for dere. Det betyr at du har mer enn 277 julekort å velge mellom – så vi er ganske sikre på at du finner noe som matcher din julestil. Alle julekortene våre kan personlig tilpasses, noe som betyr at de vil virkelig skille seg ut fra andre julekort. Vi vet at førjulstiden kan være veldig travel, så vi har gjort det så enkelt som mulig for deg å lage julekortene dine. Våre forhåndsdesignede kort er veldig enkle å bruke og alle kan personlig tilpasses 100%, slik du kan gjøre julekortene dine helt unike i år.

Lag en collage

Nå som vi nærmer oss slutten på dette ekstraordinære året, hvorfor ikke reflektere over alt som har skjedd over de siste 12 månedene med et collage? Bruk bilder du har tatt siden januar, velg favorittbildene dine som best oppsummerer året ditt. Det kan være en ny hobby du startet med, de gangene du klarte å tromme sammen en gruppe folk, hjemmemoro med familien eller oppgradering av interiøret ditt hjemme. Uansett hva det er føles det godt å feire prestasjonene dine med familie og venner – og et julekort er den perfekte måten å gjøre det på.

Like lett som svart og hvitt

Ingenting er mer elegant enn et julekort i svart og hvitt og det er en flott måte å sende et stilig julekort på. Hvis et slikt kort passer stilen din foreslår vi at du kikker på våre forhåndsdesignede julekort, slik som Enkelt tre eller Ordtre. Alle våre forhåndsdesignede maler kan personlig tilpasses helt slik at du får dem slik du ønsker, og disse designene kommer til å se fantastiske ut når de henger over peisen eller på skapet. Svart/hvitt fotokort passer veldig godt til et portrettbilde av deg, familien din eller til og med vakre landskap.

Bruk typografi

Du må ikke alltid bruke et bilde på fremsiden av ditt fotoknudsen-julekort. For noe litt anderledes – hvorfor ikke bare legge til en personlig tekst? Ved å bruke vårt designprogram kan du late som om du er en designer og skape fantastiske kort. Vi har et stort utvalg skrifttyper fra moderne og stilig, til artig og klassisk jul, som vil få kortet ditt til å virkelig skille seg ut. Du kan også legge til bilder på innsiden av kortet som en fin overraskelse til de du sender det til. På bloggen vår dekker vi alle aspekter ved å lage flotte julekort, vi har til og med en praktisk guide til hva du kan skrive inni kortet.

Dykk inn i vårt clipart-bibliotek

Vi har et enormt clipart-bibliotek som kan brukes med alle våre fotoprodukter, og vårt interne team har håndtegnet mer enn 300 jule-cliparts som du kan bruke i år. Velg mellom våre cliparts, våre rammer, skrifttyper og mer for å gjøre kortet ditt så unikt som mulig. Du kan til og med bruke dem sammen med våre forhåndsdesignede kort. Du kommer til å ha det moro med å legge ekstra elementer til kortet ditt for å gjøre det så julete og personlig som mulig. Gjør dine julekort til alles favoritt i år.

Fortell om gode nyheter

Mottok du store nyheter i år – ikke vær sjenert – la alle få vite om det! Hvis du forlovet deg, fikk en baby, ble forfremmet, fikk en ny kjæledegge eller flyttet i nytt hus, fortell familie og venner om dette nå i julen. Vi er ganske sikre på at, spesielt i år, det å få gode nyheter fra deg vil være ekstra koselig denne julen. Å sende dem et bilde av nyheten din er en fantastisk måte å fortelle dem om hva du har gjort på (og å si God jul også).

Bli proff

Vi vet hvor hektisk familielivet kan være, men hvis dere kan avse en ettermiddag og ta profesjonelle bilder virkelig gi et løft til julekortene dine. De fleste fotografer har et studio dere kan bruke, eller kan komme hjem til dere og sette det opp der. Det er en flott måte for hele familien å samles på ett sted og for å få noen virkelig fine bilder som kan brukes i fotoproduktene dine. Har du lyst til å prøve å lage noen proffe bilder selv først, sjekk guiden vår til grunnleggende forografering.

Ha det gøy

Lev, elsk, le. Mange lever etter dette mantraet og vi er helt enige. Det er ikke mye som føles bedre enn å få familie og venner til å smile. Så tenk på hva du kan gjøre med julekortene dine for å få frem smilet. Når du tar bildene til årets kort, prøv å gjøre noe artig som vil få dem til å le. Morsomme grimaser og artige situasjoner er alltid en god start, og hvorfor ikke bruke noen uvanlige gjenstander på bildene også.

Denne julen kan du glemme å jakte på det perfekte julekortet i butikkene. Istedet kan du lage et personlig julekort hos fotoknudsen. Bare det å vite at du lagde det selv, og at det er helt unikt, vil få familie og venner til å elske det enda mer. Bare trykk på knappen nedenfor for å begynne å lage julekortet din familie og venner vil sette stor pris på.

begynn å lage

Kommentarer