Det er noe magisk med det å motta vanlig post, og midt i en bunke med regninger kommer et personlig tilpasset julekort til å skape glede hos de du er glad i. Vi har over 180 julekortdesign inklusive 75 helt nye som alle har blitt håndtegnet av de talentfulle illustratørene våre for å sørge for at de virkelig skiller seg ut. Å velge stil og bilde til forsiden kan være vanskelig og derfor har vi satt sammen en liste med tips som kan hjelpe deg.

Lag en collage

Finnes det enn bedre måte å feire juletiden enn å vise fram året ditt som collage? Her kan du vise fram favorittferiene, familieøyeblikkene og viktige hendelser. Så kan du skrive en kort tekst inne i kortet om hva du har gjort i løpet av det siste året. Folk kommer til å elske å høre om både de små og store eventyrene dine. Hvis du trenger flere tips til hva du skal skrive i julekortet ditt, les tipsene våre om hvordan du skriver en ektefølt festlig beskjed.

Velg svart-hvitt

Hold kortene enkle og eleganten ved å velge monokrome nyanser. Ta et bilde med en svart-hvitt-filter til fronten for å matche designet. Vi elsker designene “Enkle trær” eller “Treet av ord”. Det beste er at svart-hvitt-bilder ser bra ut i hvilket som helst hjem, og de kommer til å elske å vise de fra i løpet av juletiden. Les bloggen vår for flere kreative ideer om hvordan du kan vise fram julekortene dine.

Bruk typografi

Istedet for bilde på fremsiden av kortet, kan du bruke den til en hyggelig julehilsen med en fin skrifttype.
For eksempel ”God jule fra familien Jensen”. Typografiske kort ser tøffe og moderne ut. På innsiden av kortet kan du legge inn et bilde av dere.

Bruk våre cliparts

Illustratørene vår har håndtegnet over 150 vakre designelementer som clipart og rammer ,slik at du kan personlig tilpasse kortene akkurat som du vil. Bruk disse små elementene for å lage ekstra spesielle kort.

Ikke vær redd for å vise deg fram

Noen ganger er det fint å vise fram noen av livets store øyeblikk på julekortene dine. Ble du gift i år, eller venter dere familieforøkelse? Kanskje minstemann vant en medalje , eller at dere har fått et nytt kjæledyr? Plasser bildene på julekortet ditt slik at du kan dele gleden med venner og familie.

Du kan investere i profesjonelle bilder

Å samle familien samme sted kan være en utfordring, men finn en åpning i den hektiske kalenderen for å få tatt noen profesjonelle bilder. Dette er noe vi garanterer at du ikke kommer til å angre på. Du kan henge de på veggen, men du kan også bruke de på julekortene. Dere kan f.eks. kle dere i corny julegensere eller at barna kler seg ut som snømenn for å få en ekstra festlig tvist.

Få venner og familie til å le

Det finnes ikke en bedre følelse enn å få de du er glad i til å le. Lag et julekort som gjør at de virkelig flirer når de får kortet i postkassen. La hele familien lage morsomme grimaser eller bruk gøyale ekstraeffekter som reinsdyrgevir og julenisseskjegg for å få julefølelsen. For flere ideer, les tipsene våre om å ta bilder for dine personlig tilpassede julekort.

Ikke stress over å lage det perfekte julekortet, bruk tiden på å lage det mest personlig tilpassede kortet som viser fram deg og dine kjære. Vi håper at disse tipsene gjør at du blir kreativ og lager noe som du stolt kan sende av sted til venner og familie.

Kommentarer