Hver sommer har en historie, og du kan fortelle din historie med en fotobok full av dine fineste øyeblikk. Vi har 10 kreative tips til hvordan du kan lage den flotteste fotoboken noensinne og virkelig få vist fram sommeren på sitt beste. Du vil elske å bla i den på kalde høstkvelder og huske alle de solfylte øyeblikkene.

1. Fortell historien om din sommer.

Den vanligste måten å gjøre det på, er å sette bildene i fotoboken i kronologisk rekkefølge. Slik får du en sammenhengende historie fra første til siste side. Men det å ordne bildene kronologisk er ikke den eneste muligheten. Du kan også fortelle om sommeren din tematisk, gjennom ulike steder, hendelser og personer. Organiser og sett sammen bildene dine slik du syns det er best.

2. Bruk et av våre forhåndsdesign

Hvis du syns designet er vanskelig og ikke klarer å bestemme deg for hvordan fotoboken skal se ut, kom igang med et av våre forhåndsdesign. De kan alle tilpasses og lar deg være så kreativ du vil, men ser flotte ut som de er også. Perfekt hvis du har det litt travelt.

3. Lag et morsomt bildeomslag

Med et bildeomslag vil fotoboken din bli et blikkfang i hjemmet ditt og få deg til å smile hver gang du ser den. Vi liker å ha bilder med et morsomt perspektiv på omslaget, som for eksempel at du holder solnedgangen i hånden eller dytter på det skjeve tårnet i Pisa. Få mer inspirasjon med våre ideer til bokomslag.

4. Gjør venner og familie til karakterer

I en familie spiller alle familiemedlemmene ulike roller og en morsom måte å få frem dette på er å presentere alle som ulike karakterer i fotoboken din. Du kan bruke clip-art for å gi liv til de ulike karakterene og merke dem med ulik tekst. For eksempel «Den søvnige bestefaren», «Den late tenåringen» eller den «Solbrente onkelen». Bruk karakterene til å fortelle en morsom historie gjennom boka.

5. Plot reisene dine inn på et kart

Hvis du har vært på reise i sommer, besøkt et litt ukjent sted eller opplevd et fantastisk reisemål, bruk den smarte Google Maps-integrasjonen vår for å plotte reisen på et kart. Denne funksjonen er kun tilgjengelig i designverktøyet for Windows men hvis du bruker Mac kan du få den samme effekten ved å legge reisen din inn i Google Maps og ta et skjermbilde.

6. Lag en komposisjon med de beste bildene dine

Lag en komposisjon for hver spesielle anledning, reise eller utflukt, med favorittbildet ditt i sentrum. Velg deretter noen andre bilder som passer, kanskje med liknende fargenyanser eller de samme menneskene, og sett de inn på den samme siden i mindre format. Som en mini-collage.

7. Ha et ulikt antall bilder på hver side.

Avhengig av stilen på fotoboken, kan du variere antall bilder på hver side for å gi den et mer interessant preg. Du kan foreksempel lage en bilde-collage med seks liknende bilder fra én dag og så på neste side sette inn kun ett eller to større bilder for å skape en god rytme i boken.

8. Bruk layflat-innbinding

Hvis du velger en fotobok med layflat-innbinding kan du trykke favorittbildene dine over en dobbeltside uten at bildet blir forstyrret av innbindingen. Velg de mest imponerende sommerbildene dine (sørg for at de er av god kvalitet så de ikke blir uskarpe) og plasser dem over to sider. Plasser bildene over de midterste sidene av fotoboken og legg den åpen på stuebordet hjemme.

9. Legg til clip-art

Vi har over 100 clip-art-motiver du kan velge mellom for å understreke temaet på hver enkelt side og gjøre fotoboken enda morsommere. Hvis du har mange bilder fra stranden, velg clip-art med strandmotiver. Hvis du har vært på fottur i solskinnet, kan du bruke vår naturinspirerte clip-art. De er alle designet av våre talentfulle designere for å gi fotoboken din det lille ekstra.

10. Få mest mulig ut av de ekstra sidene

Du vil selvfølgelig ha med sommerfester og ferieturer i fotoboken din, men noen ganger er de små øyeblikkene like fine. Legg til inntil 96 ekstra sider i fotoboken din slik at du ikke må utelate noe.

Bestill

Har du laget en fotobok fra sommeren ennå? Eller planlegger du å gjøre det? Har du noen andre ideer som kan gjøre den ekstra spesiell? Hvis du har det så fortell om dem i kommentarfeltet under. Vi elsker å bli inspirert av de kreative kundene våre.

Kommentarer