allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fortell historien om dette ekstraordinære året ditt med en årbok

2020 var et helt annerledes år, så husk det hele med en fotoårbok. Fra virtuelle oppdateringer til turer i naturen og hjemmeferier, en vakker fotobok er den beste måten å holde fast ved disse unike minnene på for kommende generasjoner.

Husk de små øyeblikkene med enårbok

Husk de små øyeblikkene med en årbok

Mens store selskaper og feiringer neppe har ligget i kortene i 2020, har vi tatt oss tid til å glede oss over de små tingene i livet. Som for eksempel turer i parken, vakre solnedganger og opplevelser i nærområdet.

Hold kontakten med familie og venner

De har kanskje ikke vært i stand til å dele disse øyeblikkene med deg, men en fotobok er en herlig måte å oppta kontakten på. Fra det første året til din yngste til tiden du har tilbrakt med venner og familie (selv om det var med sosial avstand), lag en fotobok full av minner.

Hold kontakten med familie og venner

Vakre forhåndsdesign for årboken din

Vårt team med talentfulle designere har skapt vakre design som får årboken din til å se flottere ut enn noen gang. Det har aldri vært enklere å lage en fotobok med et profesjonelt utseende.

  • BESTSELLER
  • BESTSELLER
  • Den klassiske årboken

   Med våre bestselgende klassiske temabøker for årbok har det aldri vært lettere å lage sin egen vakre, minimalistiske fotobok for året som har gått.
   Finn ut mer

  • Enkel og moderne årbok

   DDenne moderne temaboken med en fremtredende tittel vil fange alles oppmerksomhet hvis den står fremme i hyllen din eller ligger på salongbodet. Om du har hundrevis av bilder, så kan du lage en fotobok for hver måned.
   Finn ut mer

  • staycation jaarboek
  • HJemme-i-ferien-boken
  • Norgesferie 2020

   Kanskje du ikke hadde muligheten til å reise utenlands i 2020, men det betyr ikke at ferien var mindre spesiell. Bruk dette forhåndsdesignet til å lage en fantastisk feriebok full av bilder fra Norgesferien.
   Finn ut mer

  • Je jaarboek als knipselboek
  • Årbok i scrapbook-stil

   Tid sammen med den nærmeste familien og turer utendørs er det som definerer 2020 for mange mennesker, så husk alle de fine øyeblikkene ved å ta vare på dem i en fotobok. Denne temaboken er gjennomført i en tøff scrapbook-stil.
   Finn ut mer

  • En 'savner deg'-bok
  • En 'savner deg'-bok
  • En ‘savner deg’-bok

   Hvis du ikke har vært i stand til å se dine kjære dette året, kan du lage en fotobok fylt av øyeblikkene du skulle ønske de hadde vært med på. Perfekt for besteforeldre og foreldre for å la dem få vite at du savner dem – den mest meningsfylte gaven for menneskene som du savner.
   Finn ut mer

  • En kjærlighetsbok

   Lag en fotobok fylt med alle øyeblikkene du tilbrakte med din bedre halvdel dette året, fra stevnemøter på kjøkkenet til filmkvelder foran Netflix. Eller kanskje heller reflektere over tidligere opplevelser og lage en bok med de beste øyeblikkene dere har hatt sammen.
   Finn ut mer

  • En hobbybok

   Det har vært nok av tid til å ta opp igjen gamle hobbyer (eller lære seg noen nye) dette året, så du kan lage en fotobok der du viser frem dine nye ferdigheter. Hvorfor ikke samle alle dine kjøkkensuksesser fra 2020 i en oppskriftsbok?
   Finn ut mer

  • Velg din egen bok

   Vi har mer enn 150 forhåndsdesignede temabøker å velge mellom, så du vil garantert finne et design som passer både til øyeblikkene og motivet for å lage boken.

Din fotobok, på din måte

Enten du velger å bruke timevis på å lage den perfekte årboken eller du foretrekker å la oss gjøre den største jobben, kan du lage boken din akkurat slik du ønsker.

  • Er du i det kreative hjørnet?

   Velg ‘Lag selv’: Lag årboken din fra scratch og gjør bruk av de endeløse, kreative mulighetene som våre redigeringsprogrammer tilbyr.
   Velg å lage selv: Lag mens du er på farten med vår brukervennlige app.

   KOM I GANG

  • Har du ikke tid til å lage en årbok?

   Velg vår Smart Assistent: Lett å laste opp ALLE bildene dine fra året som har gått, og Smart Assistenten lager fotoboken automatisk for deg. Det er imidlertid fullt mulig å skreddersy oppsettet, så du har fremdeles den fulle, kreative friheten.

   KOM I GANG

   Velg å lage selv: Lag mens du er på farten med vår brukervennlige app.

Inspirasjon til årboken din

Vi har alle tipsene du trenger for å lage den beste årboken din til nå, og vi kan ikke vente med å dele alle ekspertrådene våre med deg.

  • 11 gode grunner til å lage en årbok

   Fra å sette i gang med nye, kreative prosjekter for å minnes det beste fra året ditt, sjekk ut disse elleve gode grunnene til å lage en fotobok fra 2020.

   LES MER

  • Kreative ideer til årboken din

   Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne når du skal lage årboken din, har vi noen kjempegode tips som hjelper deg med å designe den selv fra perm til perm.

   LES MER

Se hvorfor kundene våre elsker våre fotobøker

Rated 4.3 of 5 based on 3625 reviews
 
Dere leverer alltid flotte produkter og…

Dere leverer alltid flotte produkter og om noe har gått galt, er det rask hjelp å få fra kundeservice. Har brukt dere mange ganger til å lage fotobøker til konfirmasjoner, enkelt å lage dem slik man vil og populært å motta av konfirmanten.
Les mer

– Tone
 
 
Fotobøker

Alltid like flotte fotobøker fra dere og strålende hjelp fra kundeservice!
Les mer

– Tone
 
 
Levering av julekort og fotobok

Hei. De er raske med leveringen, holdt hva de lovet og leverte flotte julekortbilder og fotobok.
Les mer

– HEIDI-LILL WULFF LUNDE
 

Følg oss på sosiale medier for å få flere tips og inspirasjon.


Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.