allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Slik lager du kopp med bilde

En kopp med eget bilde på er en unik og personlig gave – enten til deg selv eller noen du er glad i. Bildeflaten på koppen vender mot deg når du drikker fra koppen. Følg disse enkle stegene for å lage en unik kopp med ditt bilde.

Slik går du frem:

1.Gå til «Flere produkter» på nettsiden vår, og velg «Kopp med bilde».
2.Klikk på «Lag her».
3.Inne i programmet klikker du på «Legg til bilde(r)» for å hente bilde enten direkte fra din datamaskin, eller fra din konto i Minnebanken.
4.Klikk og dra for å legge bildet inn på koppen. Er du ikke fornøyd med utsnittet, så kan du klikke og dra i bildet for å flytte på det. Bruk menyen til bildet for å forstørre, rotere eller speile, eller for å legge til sort/hvitt- eller sepia-filter.
5.Når du er fornøyd med koppen klikker du på «Gå til bestilling» for å legge den i handlekurven.
6.Koppen din er nå klar til å bestilles!
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.