Minnebanken - sikker lagring og -organisering av bilder

Minnebanken - sikker lagring og -organisering av bilder

Trygg lagring av alle dine bilder

I Minnebanken tilbys aktive kunder ubegrenset bildelagring ved kjøp hver 12 måned.

Opplev minnebanken
stars_plus

Organiser bildene dine

Minnebanken organiserer alle dine bilder på en tidslinje, slik at et er lette for deg å holde oversikt over de fantastiske øyeblikkene i livet. Basert på stedsinformasjon i bildene kan du også se et verdenskart med stedene du har besøkt og fotografert.

guarantee

Trygg og enkel bildelagring

Minnebanken er din bildekonto på fotoknudsen.no. Alle bilder du overfører til Minnebanken blir trygt og sikkert lagret, og tjenesten er derfor den perfekte måten å ta backup av dine bilder. Du kan laste opp bilder fra både PC, mobil og nettbrett, og på denne måten samle alle bildene dine på ett sted. For mer informasjon om Minnebanken, se her.

clock_check

Del minnene dine

Du kan også dele bilder med venner og familie via Minnebanken. Det er enkelt å dele minner enten privat via e-post eller offentlig på blogg, nettside eller i sosiale medier som eksempelvis Facebook. Den nye teknologien gjør delingen enda enklere og morsommere!

clock_check

Hendelser

Nå gjør Minnebanken bildeorganiseringen enda enklere. Basert på informasjon i bildene om dato, klokkeslett og plassering, foreslår løsningen automatisk hvilke bilder som hører sammen og grupperer disse i ulike hendelser. Du kan selv endre navn på hendelsene og kalle dem eksempelvis «Hellas 2024» eller «Tom og Fridas bryllup».

clock_check

Minnebanken-app

Vår Minnebanken-app som gjør det enkelt å laste opp og ta vare på bilder fra mobiltelefonen. Appen er tilgjengelig for iPhone og Android.

Øyeblikk verdt å ta vare på

Last opp dine bilder i Minnebanken.

Opplev minnebanken

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev