Minnebanken sikker
lagring og
organisering av bilder

Minnebanken - sikker lagring og organisering av bilder

 

Ta vare på minnene

I Minnebanken tilbys aktive kunder ubegrenset bildelagring ved kjøp hver 12 måned. Minnebanken-appen gjør det enkelt å ta backup av dine bilder. Bildene blir lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen gjør det mulig for deg bevare minnene med kun et par tastetrykk – direkte fra mobilen. For mer informasjon om Minnebanken, se her.

 

Ta vare på minnene

I Minnebanken tilbys aktive kunder ubegrenset bildelagring ved kjøp hver 12 måned. ​

Minnebanken-appen gjør det enkelt å ta backup av dine bilder. Bildene blir lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen gjør det mulig for deg bevare minnene med kun et par tastetrykk – direkte fra mobilen. For mer informasjon om Minnebanken, se her.

 

Bilder hendelser i minnebanken

Organiser bildene dine

I appen ser du bildene dine på en stilren tidslinje, slik at du enkelt kan skaffe deg oversikt. Appen vil også hjelpe deg ved å automatisk foreslå hvilke bilder som hører sammen og gruppere disse i ulike hendelser. Dersom du ønsker å gjøre det enda enklere, kan du skru på automatisk synkronisering av bilder slik at du til en hver tid har sikkerhetskopi av minnene.

Bildene tilgjengelig hvor og når du vil

Minnebanken-appen til din mobil er koblet sammen med den nettbaserte versjonen av Minnebanken som du finner på fotoknudsen.no. Du kan bruke appen til å overføre mobilbildene dine, og nettversjonen til å overføre fra datamaskin eller nettbrett. På denne måten har du alle dine bilder samlet på ett sted, og kan vise dem frem hvor og når du vil.

Bruk bildene

Har du overført favorittbildene dine og ønsker å gi dem det lille ekstra? De fleste av våre designprogram er automatisk knyttet mot Minnebanken, og som innlogget kan du derfor bruke bildene i Minnebanken til å lage helt unike bildeprodukter.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.