allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Føler du deg heldig? Delta i vårt julelotteri!

Fordi det er jul tenkte vi at vi skulle gi deg en mulighet til å vinne noen fantastiske gaver. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor, slik at du får en sjanse til å vinne i det direktesendte lotteriet på Facebook. Følg med på vår Facebook-side på 19-12-2017, og se direkte hvilke av de seks gevinstene du kanskje har vunnet.

Gevinstene

Se hva du kan vinne nedenfor.

  • TUI reisegavekort, verdi kr 20.000
  • Bestill din drømmeferie med TUI.
  • iPhone 8+ 64 GB, verdi kr 8.890
  • Nytt design i glass, enda bedre kamera og trådløs lading.
  • OLYMPUS PEN E-PL8, verdi kr 6.499
  • Med Olympus PEN E-PL8 kan du leve ut din lidenskap til å fange og dele de magiske øyeblikkene i livet.
  • Ticketmaster, verdi kr 3.000
  • Del spesielle øyeblikk med venner og familie.
  • Gavekort på din favoritt restaurant, verdi kr 3.000
  • Du velger restaurant, vi ordner gavekort!
  • Samsonite X’BLADE 3.0, verdi kr 2.199
  • For deg som liker å reise for å oppleve nye eventyr.

Bli med for å få en sjanse til å vinne

Fyll inn opplysningene og svar så godt du kan på spørsmålet nedenfor. De seks personene som er nærmest løsningen vinner en fantastisk gave i vårt direktesendte lotteri på Facebook.

 

Vilkår

Konkurransen er åpen for alle som bor i Norge og er over 18 år gamle. Det koster ingenting å delta, og du må heller ikke kjøpe noe for å være med i konkurransen. For å bli med må du oppgi kontaktinformasjon, og svare på spørsmålene i konkurransen. Vinneren samtykker i oppføring og bruk av navnet sitt i markedsføringsmateriell. Ved å bli med i denne konkurransen godtar du disse vilkårene. fotoknudsen forbeholder seg retten til å avlyse eller endre konkurransen og disse vilkårene.

Vi aksepterer kun én deltagelse per person. Flere deltagelser fra samme person vil bli diskvalifisert. Avsluttende dato er 17 desember 2017. Etter dette tidspunktet kan vi ikke godta flere deltagelser i konkurransen. Vi tar ikke ansvar for svar i konkurransen vi, av ulike grunner, ikke har mottatt.

Vinnerne vil bli valgt ut basert på spørsmålene i konkurransen. De seks beste deltagerne med svar som er nærmest løsningen vil bli valgt som vinnere. Hvis det er mer enn seks riktige svar, eller at svarene er identiske innenfor gruppen av de seks beste, vil de bli tilfeldig valgt ut ifra de riktige eller mest riktige svarene.
Gevinstene er som beskrevet, og ingen kontant utbetaling eller alternative gevinster vil bli tilbudt. Gevinstene kan ikke overdras. fotoknudsen er ikke ansvarlig for unøyaktige beskrivelser av gevinsten gitt av en tredjepart som er tilknyttet denne konkurransen. Gevinstene er underlagt tilgjengelighet, og vi forbeholder oss retten til å erstatte en gevinst med en annen av tilsvarende verdi uten å varsle om det. Gevinstene til vinnerne vil bli valgt i en tilfeldig uttrekning direktesendt på Facebook.

Vinnerne må ikke følge direktesendingen på Facebook for å motta gevinstene. Vinneren blir varslet via e-post. Hvis det ikke er mulig å kontakte vinneren eller sistnevnte ikke gjør krav på gevinsten innen 30 dager etter varselet, forbeholder vi oss retten til å trekke tilbake gevinsten og trekke en ny vinner. Vi vil varsle vinneren om hvor og når gevinsten kan bli hentet / levert.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.