Alle kan lage sin egen fotobok. Og er du av den kreative typen som elsker å finne ut hver eneste detalj selv, så kan du lage boken din helt fra bunnen av. Trenger du hjelp, eller bare vil lage den raskt og enkelt, da hjelper vår Smart Assistent deg med å lage en nydelig fotobok. Ønsker du hjelp med designet er våre lekre temabøker superenkle å tilpasse.

Hvis du allerede er tilhenger av temabøkene våre vil du elske temaoppsettene i vårt nedlastbare program for Mac. Akkurat som temabøkene våre, er også temaoppsettene alt ferdiglaget for deg – du finner alt fra bakgrunner til bildesammensetninger, og tekst-stiler til illustrasjoner – og du trenger ikke å bruke det samme temaet gjennom hele boka. Med temaoppsett i det nedlastbare programmet for Mac, kan du mixe & matche så mange designstiler du bare vil i samme bok.

Her finner du et temaoppsett du vil like

Åpne fotoknudsens fotobokprogram som du har lastet ned til din Mac. Du finner temaoppsettene våre under “Mine oppsett” og “fotoknudsens oppsett”. Bla gjennom listen over kategorier for å finne et temaoppsett som du liker – vi har klare en rekke temaer for deg, inkludert reiser, årbok, bryllup og baby. Vi legger stadig nye til i denne listen, så fortsett å sjekke for å finne de siste nye designene.

Hvordan lage en forhåndsdesignet temabok

Å lage en forhåndsdesignet temabok er enkelt. Følg disse enkle trinnene for å komme i gang.

  1. Bruk venstre og høyre pil i panelet for Temaoppsett for å bla gjennom forskjellige design. Når du finner et du liker, klikk på last ned-knappen.
  2. Når du har lastet ned temaoppsettet finner du to versjoner av det, lagret under samme kategorinavn; ett design for enkelt side og ett design for dobbeltside. Klikk på enkeltside eller dobbeltside-knapp for å velge mellom de to.
  3. For å legge til det temaoppsettet du ønsker i fotoboken din, kan du enten dra det til enkeltsiden eller dobbeltsiden, eller klikk “Bruk” nederst til høyre. Hurtigtips: du kan også bruke et temaoppsett på en tom side eller en side du allerede har lagt til bilder på.
  4. Når du har lagt til temaoppsettet, kan du tilpasse det så mye eller så lite du vil.

Få inspirasjon til din neste fotobok

Nå vet du hvordan du legger til temaoppsettene. Hvilken stil vil du velge? Det er allerede et stort utvalg av temaer du kan prøve ut. Er du en globetrotter vil du elske våre reiseoppsett. Design i magasinstil og nordiske fargevalg er ideelle for en ren og minimalistisk look som lar bildene dine tale for seg selv. De har alle tekstbokser som hjelper deg å balansere bildetekstene til blinkskuddene dine, slik at du nok en gang kan gjenoppleve din forrige reise, steg for steg.

For nygifte, kommende brudepar og par som allerede har delt et helt liv med fantastiske øyeblikk, så er bryllupskategorien vår perfekt for å gjenoppleve store dager. Enten du velger et elegant sort/hvitt oppsett eller holder det klassisk, så skaper du et perfekt minne som dere sammen kan mimre om og se tilbake på.

For å lage en bok med alle barnas opplevelser, sjekk ut kategoriene baby, barn og feiring. Det er mange fargerike og lekne design med masser av personlighet, akkurat som de små, så her finner du garantert det perfekte designet for å vise frem alle de morsomme stundene med latter og små rampestreker.

Nå er du klar til å utforske våre forhåndsdesignede temabøker. Åpne det nedlastede programmet, velg hvilken fotoknudsen fotobok du vil lage, og velg deretter den temaboken du vil vise frem blinkskuddene dine i.

begynn å lage

Kommentarer