Kort fra fotoknudsen.no

Å planlegge bryllup er litt av en jobb, så når begge har fått sitt «ja» og festen er ferdig, er det godt at den ene tingen som står igjen på to-do-listen kan gjøres raskt og enkelt. Vi tenker på takkekortene som skal lages og sendes ut.

Men fortvil ikke. Dette fikser dere på 1-2-3! Å lage flotte takkekort selv er nemlig mye enklere enn mange tror. Dere trenger derfor ikke å bestille takkekortene fra en profesjonell fotograf for å kunne sende ut flotte takkekort til familie og venner. Enten dere bruker bilder tatt av en profesjonell fotograf eller har fått en venn til å knipse bildene på den store dagen, kan dere enkelt gjøre denne jobben selv.

– Hos fotoknudsen kan dere velge mellom to typer kort. Gå for enkle fotokort, eller matte kort i tosidig eller dobbelt format. Dere kan velge tekst og motiver, og om dere ønsker takkekort med plass til ett eller flere bilder. Velg mellom 22 flotte designmaler med ulike temaer eller designe deres eget takkekort helt fra bunnen av ved å velge malen for å designe selv. Mulighetene er mange, så her er det bare kreativiteten som setter grensene, sier webdesigner hos fotoknudsen, Lene Nyborg Jensen.

– Hvilke av disse designmalene er bestselgere?

– For 2015 ser vi at designmalene vi laget i samarbeid med Ditt Bryllup solgte veldig godt. Vi har også et samarbeid i år, og vi har lansert fire nye design på takkekort.

Se nye design her.

Se hele utvalget av takkekort for bryllup her.

 

Takkekort fra bryllupet i ulike stiler

Bryllupskortene fra fotoknudsen kommer i ulike stiler slik at dere skal kunne finne et som passer perfekt til dere.

– Dere kan velge mellom enkle og diskret takkekort, som fremhever et flott bryllupsfoto, gå for et  friskt og sommerlig kort eller et mer romantiske kort med dempede og harmoniske farger, sier Lene.

Les mer om bryllupskolleksjonen fra fotoknudsen her.

Bryllupskolleksjon fotoknudsen 2016

Egendesignet takkekort

fotoknudsen har også et tilbud til som ønsker å utfolde dere kreativt. Takkekortet kan designes helt selv fra bunnen av ved å velge bunnfarge, rammer til bildene, fonttype og dekorelementer fra fotoknudsens store utvalg av designelementer. Dere kan skrive inn en egen tekst med ulike skrifttyper, farger og størrelser, og selv bestemme hvor mange bilder dere ønsker å ha med og hvordan disse skal settes sammen. Her er det gode muligheter for å leke seg, utforske og finne en stil som vil passe perfekt for dere to. Husk å aktivere «tilpass-knappen» når dere setter i gang. Å designe uten mal er noe mer tidkrevende enn å bruke en ferdig mal, men veldig moro. Som webdesigner har Lene gode tips til dere som vil lage takkekort helt uten mal.

– For å få et pent resultat må dere først og fremst ha et godt bilde i god nok oppløsning. Det gjelder også hvis dere designer med mal. Dersom dere skal designe selv kan dere enten velge en eksisterende mal som dere tilpasser designet på, eller starte helt fra bunnen av. Velger dere det siste alternativet kan det være greit å ha gjort seg opp noen tanker på forhånd om hvordan det skal se ut. Lag gjerne noen enkle skisser på hvordan oppsettet skal være. Med litt grunnarbeid på forhånd blir det enklere å sette opp designet på kortet, sier hun.

Også når det gjelder tekst på takkekortene finnes det mange muligheter.

– Det er satt opp forslag på plassering av tekst som dere kan redigere slik at dere får inn riktig informasjon. Dersom dere ønsker å ha en blank side og skrive for hånd eller lage et eget oppsett, kan dennee teksten enkelt fjernes.

 

Tips!

Spesifiser gjerne gaven fra den enkelte i takkekortet. Det gjør kortet mer personlig. Legg gjerne også inn en setning som viser at gaven falt i smak. For eksempel: «Vi gleder oss til å dra på tur med det flotte teltet vi fikk av dere til bryllupet vårt», «Vi gleder oss til å dekke middagsbordet med det flotte serviset vi fikk fra dere» eller «Tusen takk for pengene vi fikk til bryllupet vårt. Disse pengene kommer svært godt med når vi skal kjøpe møbler til vårt nye hus».

I takkekortet kan det også gjerne komme frem at dere er takknemlige for at gjesten/gjestene deltok i bryllupsfeiringen. Og dersom noen ikke hadde anledning til å komme, kan dere skrive at dere syns det var synd at den/de ikke kunne komme.

Send ut takkekort så snart det lar seg gjøre. Det er siste punkt på to-do-listen, så det er bare å få det gjort!

 

La deg inspirere av disse flotte takkekortene som er noen av fotoknudsens bestselgere. Finn ut hvilke type takkekort som passer best til dere to:

Bryllupskolleksjon fotoknudsen 2016

Alt dere trenger å gjøre for å lage flotte takkekort, er å logge dere inn på deres egen side eller registrere dere som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket takkekort og følg instruksjonene videre.

Lag og bestill takkekort fra bryllupet her.

Takkekortene har en leveringstid på tre produksjonsdager + postgang. Dere får oppgitt leveringstid når dere bestiller kortene. Her finner dere mer informasjon om leveringstider på de ulike produktene.

Kommentarer