En mor og en datter foran en blå bakgrunn som blåser mangefarget konfetti mot kameraet.

Konfirmasjonen er en viktig hendelse for barnet ditt og en fin anledning for hele familien til å komme sammen for å feire. Her er noen ideer til hvordan du kan gjøre dagen minneverdig for alle med kreative kort, bilder og andre festdekorasjoner.

Og når det siste kakestykket er spist opp og du har pakket bort all pynten, gir vi deg inspirasjon til hvordan du kan se tilbake på dagen i mange år fremover.

Lag personlige konfirmasjonsinvitasjoner

To personlige konfirmasjonskort med bilde som står på et lite trebord ved siden av en messinglampe.

Når gjestelisten til konfirmasjonsfesten er klar, er det på tide å tenke på invitasjonene. Hvorfor ikke la barna hjelpe til med å lage dem? Så kan de velge et design de liker, legge til favorittbildet sitt på forsiden og skrive en egen tekst inne i kortet.

Personlige bordkort til festen

Et personlig bordkort som står på et bord på en konfirmasjonsfest.

Enten du skal dekorere spisestuen din til konfirmasjonsmiddagen, planlegger en stor hagefest, eller har leid et lokale som dere kan feire i, kan du lage personlige bordkort til alle gjestene.

Det er enkelt å lage bordkort av retrobildene våre. Dersom du har mange på gjestelisten kan du helt enkelt fremkalle noen bilder av hedersgjesten og skrive gjestenes navn under bildet for hånd. Men hvis du skal holde et mindre selskap for familie og venner, kanskje du kan fremkalle noen retrobilder av gjestene i stedet?

Del minner om konfirmanten med en fotobok

En fotobok med baby- og oppvekstbilder av ei jente som ligger åpen på et hvitt bord.

Hvorfor ikke lage en fotobok av konfirmanten som venner og familie kan snakke om på festen? Velg ett av våre forhåndsdesign og legg til bilder for hver milepæl de har hatt fra de ble født og frem til nå. Så kan du plassere den ferdige boken på stuebordet hvis du har festen hjemme eller på et bord i nærheten av inngangen til lokalet dere er i. Slik kan gjestene bla gjennom boken og minnes de søteste øyeblikkene fra sønnen eller datteren din var liten og de viktigste hendelsene i livet deres frem til nå.

Dekorer rommet med personlige interiørprodukter

Et interiørprodukt med bilde av ei ung jente, plassert på et hvitt bord i et rom med nøytralt interiør.

Massevis av ballonger, lys og vimpelsnorer gjør at festlokalet ser flott ut, men hvis du vil legge til en ekstra personlig touch kan du lage personlige interiørprodukter som du dekorerer rommet med i tillegg. Enten du har festen hjemme i stuen eller har leid et lokale for dagen, kan du pynte med fremkalte bilder eller lerreter med barnas favorittbilder.

Takk alle gjestene for at de var med på den store dagen

Personlige konfirmasjonskort mot en petroleumsblå bakgrunn med gul konfetti strødd rundt.

Foretrekker du å holde deg til ett tema? Da kan du sende takkekort som matcher invitasjonene. Vis venner og familie at du er glad for at de delte den store dagen med dere. Du kan sende dem ut etter festen eller gjøre dem klare på forhånd slik at du kan gi dem til gjestene før de drar hjem.

Se tilbake på den store dagen med en fotobok

En personlig fotobok på ei hvit hylle med et bilde av ei jente i en hvit kjole på omslaget.

Sannsynligvis tok du mange bilder av barnet ditt på konfirmasjonsdagen, når du ikke var opptatt med å snakke med gjestene og sørge for at de hadde nok å spise. Hvorfor ikke samle alle bildene fra kameraet og mobilen din, og så lage en fotobok som er stappfull av de fineste øyeblikkene fra konfirmasjonen? Det ville blitt en fin gave til besteforeldrene også.

Og hvis du ender opp med altfor mange bilder å bla i gjennom, kan du prøve Smart Assistenten vår. Den vil hjelpe deg med å sortere ut de beste bildene og lager automatisk en fotobok på bare noen få minutter.

Det finnes mange måter du kan feire barnet ditt sin konfirmasjon med bilder på. Enten du trenger inspirasjon til festen eller har lyst til å kunne se tilbake på de fineste øyeblikkene fra dagen, kan du lage alt fra konfirmasjonskort til fotobøker hos fotoknudsen.

Kommentarer