Med fotoknudsen-appen er det morsomt, raskt og enkelt å lage flotte bildeprodukter når du er på farten, og vi oppdaterer stadig appen for å gi deg enda flere valgmuligheter. Vår siste oppdatering er virkelig fargerik! Les videre for å se hva du kan lage med vår mobil-app

Gjør de beste bildene ekstra fargerike

Nyhet: nå kan du velge mellon 29 ulike nyanser når du velger bakrunnsfarge på retro bilder.

Mobil app oppdatering app

Fra duse og nøytrale til friske og sterke – vi har farger som passer til alle type bilder. Ved å velge ulike farger, blir bildene dine enda mer iøynefallende.

Mobil app polaroidbilder

Legg til tekst her

Nå kan du legge til tekst til bildeproduktet ditt og velge mellon 53 ulike skrifttyper. Skriv noen ord i fotoboken og bildene i retrostil, eller velg noen velvalgte ord til veggdekoren.

Mobil app oppdatering veggdekor

Noen andre oppdateringer…

Med den siste oppdateringen vår, kan du velge en ny farge på bakgrunnen til hver side i kalenderen eller fotoboken. Det gjør fotoboken og kalenderen ekstra fargerik.

Dersom du ønsker å lage en fotobok med samme bildeoppsett på alle sidene, har vi en god nyhet til deg.Nå kan du enkelt velge ett oppsett for alle sidene i fotoboken.


Dersom du ønsker å bestille retro bilder med fargerike bakgrunner, kan du laste ned mobil-appen vår nå.

Vi informerer deg om nye funksjoner i appen med bloggposter som denne, så hold deg oppdatert her for å se når det kommer flere spennende oppdateringer i appen.

Kommentarer