Vi forsøker alltid å gjøre det så enkelt som mulig å lage dine egne fotoprodukter. Vi har tenkt at siden alle har med seg mobilene sine stort sett hele tiden, så bør det være enkelt å lage noe rett fra denne. Så snart du har lastet ned den enkle appen til fotoknudsen, kan du lage alle fotoproduktene våre rett fra kamerarullen – du kan til og med lage fotobøker av Facebookalbumene eller Instagram-feeden din. Det eneste som skal til for å sende fotobøker, kalendere, veggdekor og fotokort til produksjon, er noen få trykk på skjermen.

Vær kreativ på vei til jobb

Siden de aller fleste av oss har bildene våre på mobilen, gjør appen det superenkelt å lage dine egne, personlige fotoprodukter.Så når du kjeder deg på toget eller bussen på vei til jobb, hvorfor ikke prøve å gjøre noe kreativt? I stedet for å surfe på internett kan du lage nydelige fotobøker mens du er på farten, designe dine egne, personlige kalendere eller til og med lage din egen veggdekor. Gi liv til de fineste minnene dine mens du er på vei til eller fra jobb.

Lag noe i lunsjpausen

Hvorfor ikke lage noe fantastisk med bildene på mobilen mens du spiser matpakken din i lunsjpausen? Når du har lastet ned appen trenger du bare å se gjennom de fineste minnene i fotoalbumene dine og velge de du vil lage fotoprodukter av. Så enkelt er det.Det er en super måte å koble av litt fra jobben og mimre litt om favorittstedene dine og de du er glad i.

Mens du går en tur

Appen vår er så enkel å bruke at du faktisk kan lage fotoprodukter mens du rusler en tur i parken. Enten du bruker bilder du allerede har lagret på mobilen eller lager en fotobok av bildene du tar mens du er ute og går, er det ingen sak å bruke fotoknudsen-appen. Bare velg hvilket fotoprodukt du vil lage, legg til bildene dine og begynn med å utforme designet.

Mellom treningsøkter

Hvis du gir jernet på treningssenteret og har litt tid til overs mens du hviler og fyller på med mat og drikke, kan du også lage en fotobok hvor du dokumenterer progresjonen. Eller du kan lage en personlig kalender med treningstidspunktene dine plottet inn. Eller kanskje du foretrekker en kopp med bilde til energidrikken din? Bare last ned appen og legg bildene til produktene du vil lage.

Vær kreativ mens du venter

Hvis du har barn som er med i et idrettslag eller en fritidsklubb, så tilbringer du sikkert en del tid i bilen mens du venter på dem. Hvorfor ikke bruke denne tiden på å være kreativ? Sett på favorittpodcasten din og åpne fotoknudsen-appen på mobilen. Du kan lage en fotobok, designe ny veggdekor til huset eller lage en personlig veggkalender. En som har plass til favorittbilder, treninger, kamper og klubbmøter for resten av året. Kanskje oppdager du at du har tid til å lage alle disse produktene. Husk at appen vår alltid er klar for deg.

Mens du slapper av på sofaen

Alle liker vel å sette seg godt til rette i sofakroken og bla gjennom favorittbildene på mobilen. Med fotoknudsen-appen kan du lage noe fantastisk mens du allerede er i gang. Velg ut favorittøyeblikkene og -minnene dine og last dem helt enkelt opp i appen vår. Lag en fotobok mens du mimrer over reiser rundt omkring i verden eller gjenopplever de fineste turene dine i nærområdet. Design nydelig veggdekor med de fineste landskapsbildene dine, portretter av venner eller det kunstneriske bildet som du alltid har vært stolt av å få til. Uansett hva du bestemmer deg for, så vil det helt sikkert bli en dobbel glede. Både når du lager fotoproduktet ditt og når du får det levert på døren vil det få deg til å smile.

fotoknudsen-appen er så enkel å bruke at vi ikke kan la være å snakke om den! Last den ned her og du vil forstå hva vi mener. Vi vil veldig gjerne se fotoproduktene du lager, så del dem med oss på sosiale medier. Uansett hva du vil lage, er det bare å klikke på knappen under for å komme i gang.

begynn å lage

Kommentarer