Kunden i rampelyset

Kan du fortelle oss litt mer om fotoboken din?
Jeg samlet morsomme øyeblikksbilder og satte dem sammen. Så slo jeg meg løs med cliparts. Resultatet ble en fotobok som viser hverdagen min. Bildene ser kanskje dagligdagse ut nå, men om 10 eller 20 år vil de virkelig være spesielle.

fotobok

Hva inspirerte deg til å lage et fotoknudsen-produkt?
Jeg hadde veldig mange bilder liggende fra de siste åtte årene, og etter at jeg gikk over til digitalkamera ante jeg ikke hvor jeg skulle begynne. Jeg hadde nesten 25 000 bilder! Jeg ble nok inspirert av moren min som lagde fotobøker helt frem til hun døde. For meg ble dette også en god måte å bearbeide hennes død på.

fotobok

Hva liker du med designprogrammet til fotoknudsen?
Det har flere muligheter med tanke på sideoppsett enn andre programmer. Bakgrunner, maler, rammer og cliparts er også supert! I tillegg liker jeg at man kan lagre sitt eget designoppsett og bruke det igjen senere.

Hvor lang tid brukte du på å lage en fotobok?
Nokså lang tid, men det var fordi jeg ville at alt skulle bli helt perfekt. Jeg lagrer bildene mine etter årstall, og jeg lager ulike mapper for hver måned. Deretter tar det helt av når jeg begynner å designe boken.

Liker du å vise frem bildene hjemme hos deg?
Jeg oppbevarer fotobøkene i en åpen boks i stua, og barna elsker å se på dem. Det er mange som er misunnelige på alle fotobøkene mine, fordi de også gjerne skulle hatt oversikt over bildene sine.

fotobok

Hva inspirerer deg til å ta bilder?
Når jeg ser noe søtt, morsomt eller vakkert, får jeg alltid lyst til å fange øyeblikket.

Hva liker du best å ta bilder av?
Jeg elsker å ta bilder av famiien når de ikke vet at jeg gjør det. Ta bilder av livet rett og slett.

Har du tenkt å lage flere fotoprodukter?
Ja, jeg skal lage en årbok for 2016. Jeg vil fortsette den gode vanen med å ta vare på bildene.

Helt til slutt, er det noe du vil anbefale for andre som ønsker å lage en fotobok?
Det er bare å sette i gang!

Kommentarer