En personlig fotokalender er ikke bare den perfekte gaven til venner og familie, men også en fin gave du kan henge opp til deg selv. Med 58 nydelige kalenderdesign (inkludert 20 splitter nye) vil du skjemmes bort når du skal lage din egen.

Like du å ha kreativ kontroll? Du kan endre design slik at kalenderen blir skreddersydd, du kan også designe en fotokalender fra bunnen av ved å leke deg med bakgrunner og clip art akkurat som du selv vil.

Ikke glem at du kan lage fotokalenderen i mobilappen, hente bilder direkte fra telefonen slik at du kan lage den perfekte gaven mens du er på farten.

Med det i tankene har vi syv fantastiske ideer for temaet kalender som du vil nyte og se på hver dag.

For et år det har vært

Organiser de beste øyeblikken fra året som har gått og velg ulike bilder som skal representere hver måned i en kalender.

Mat og drikke

Bilder av årstidens deilige frukt og grønnsaker passer ypperlig som kalendertema og vil hjelpe deg å huske på sunne matvaner.

Vakker natur

Landskap dekket av snø i januar, havbilder i august og blader som faller i oktober. Hent inspirasjon fra naturen og bruk vakre naturbilder hele året.

Verden rundt

Bruk bilder fra favorittstedene dine og legg til noen steder du har lyst til å reise til for å hente inspirasjon i hverdagen.

Kjæledyr i fine klær

Kle kjæledyrene dine i fine klær og bruk rekvisitter som passer til årstiden. Hjerter i februar og gresskar i oktober er med på å pynte kalenderen litt ekstra.

Vis frem barnas flotte tegninger

Skann eller ta bilder av den lille podens kunst, og bruk dem når du lager en fotokalender du vil sette pris på.

Sitatkalender

Bruk våre nye ferdigdesignet fotokalender med sitater for å lage din egen inspirerende månedskalender.

Legg egne bilder til hver side for et oppløftende syn hver gang du sjekker datoen.

Har du blitt inspirert? Hvorfor ikke lage din egne personlige fotokalender med en av disse ideene? Husk at du kan lage fotokalender i vår mobilapp, hente bilder rett fra mobilen – den perfekte måten å gjøre flere ting samtidig mens du handler julegavene.

begynn å lage

 

Kommentarer