Jeg heter Stine K. Jansen og er en lidenskapelig bruker av Instagram. Til daglig jobber jeg som lærer i barneskolen. Fritiden min tilbringer jeg sammen med familien min, kjæresten min og mine to gutter på to og fem år. Vi er en aktiv familie og elsker å være mye ute.

Stine Jansen tester Instagrambilder på aluminiumsplater

Stine K. Jansen

I tillegg til dette har jeg en annen interesse, nemlig Instagram. Her skaper jeg mitt eget univers av hverdagsøyeblikk; øyeblikk som har blitt min lille minnebok. Det er de små øyeblikkene som er viktige, hverdagsøyeblikkene. Jeg har hatt min egen Instagramprofil @livingenjoy i snart tre år. Profilen har forandret seg mye underveis. I starten var den mye mer privat men nå vil jeg kalle den mer personlig. Jeg håper mine bilder på Instagram kan være til inspirasjon og glede for andre.

Inspirasjonen til bildene kan jeg finne hvor som helst, men særlig i naturen. Etter at min interesse for fotografering har utviklet seg, finner jeg ofte «motiver» i omgivelsene mine når jeg er ute. Jeg tenker ofte: “Det der hadde vært et fint bilde”. Andre ting jeg er glad i og som gjenspeiler min Instagramprofil er blomster, ullsokker, hytteliv, hår, mote og interiør. I tillegg til naturen finner jeg mye inspirasjon i venner, magasiner og selvfølgelig Instagram gode inspirasjonskilder. Gjennom Instagram har jeg møtt flere fantastiske mennesker som inspirerer og deler fine øyeblikk hver dag!

Instagrambilder på aluminiumsplate

Mange spør meg hvilket kamera jeg bruker og hvilket filter jeg benytter. Jeg bruker nesten alltid iPhonen min, som jeg har lett tilgjengelig uansett hvor jeg er. Nå har jeg også fått meg et godt kamera så da blir det flere bilder med dette fremover. Det viktigste tipset for å få gode bilder er lyset! Jeg tar alltid bilder i dagslys, for da er det mindre behov for å redigere bildene etterpå. Det er enkelt å redigere i bildene i Instagram med farger, størrelser og matthet. Jeg har ingen bestemt oppskrift, men det kommer helt an på bildet og hva jeg ønsker å få fram.

Jeg har nå gitt “nytt liv” til noen av bildene mine. Jeg har fremkalt de på aluminiumsplate fra fotoknudsen, og jeg er imponert over hvor tydelige bildene ble. Utrolig fine! Bildene jeg har valgt ut er tatt ved hytta og noen av disse skal få plass der. De skaper en fin kontrast på de gamle hytteveggene.

Instagrambilder på aluminiumsplate

Instagrambilder på aluminiumsplate

Bildene jeg har fremkalt på aluminiumsplate kan også brukes som collage på en vegg, eller alene. De er også fine å ha stående på en hylle. Jeg har valgt et kvadratisk format til mine bilder, men på fotoknudsen.no finner du aluminiumsplater i både klassiske og kvadratiske format. Her er det bare å være kreativ og bruke fantasien!

Livingenjoy – Stine

 

understrek-stilen-med-lerret-1200x600

Kommentarer