MUG_HEAD_1200x600

Våre personlige kopper er flotte gaver til familie og venner, men også en rask og enkel måte å gi en gave til deg selv på. De er tilgjengelige både online og i appen vår og det er mange måter du kan gjøre koppen din fin på. Med dette i tankene har vi kommet på 5 kreative ideer for en personlig kopp som vil gjøre morgenkaffen din enda bedre.

1. Bruk et familiebilde

Ingenting får deg til å smile som et morsomt familiebilde. Les våre tips om gruppefotografering for inspirasjon og velg deretter et bilde av gjengen din til koppen.

PERSONALISED MUG_FAMILY

2. Legg til noe ekstra

Hvis du lager koppen din online kan du dekorere den med clip-art og ulike design. Velg noen tematiske illustrasjoner som passer til bildet.

PERSONALISED MUG_CLIPART

3. La bildet dekke hele koppen

Kun i mobilappen kan du nå lage kopper med panoramabilder. Bildet ditt kan gå rundt hele koppen slik at den ser fantastisk ut fra alle vinkler. (App Store & Google Play).

PERSONALISED MUG_WRAP_BLOG

4. Vis frem feriebildene dine

Drøm om sol, sjø og sand mens du drikker te på kontoret fra en kopp med et bilde fra den siste ferien din. Det vil ta deg rett tilbake til de fineste øyeblikkene.

PERSONALISED MUG_VACAY

5. Ord som inspirerer

På nettsiden vår kan du trykke tekster på koppen din og velge mellom over 60 ulik fonter i opp til 30 farger. Vi elsker å skrive inspirerende visdomsord ved siden av et bilde. Hver slurk vil gi deg en ordentlig hjertestyrker.

PERSONALISED MUG_TEXT

Lag en personlig kopp med bilde

Når du har laget koppen din, del et bilde av den på sosiale medier med hashtagen #fotoknudsen Har du lyst til å inspirere venner og famile også? Da kan du dele denne bloggen på sosiale medier ved å klikke på ikonene under.

Kommentarer