Veggdekor fra fotoknudsen

Det første du må gjøre er å laste ned fotoknudsen appen hvis du ikke allerede har den, og deretter må du opprette en konto. Er det første gang du bruker appen, må du kanskje også gi den tilgang til bildene dine.

Fotoplakat

Fotoplakat er en enkel og tidløs måte å ta vare på de minneverdige øyeblikkene. Du kan velge mellom mange forskjellige størrelser og 3 forskjellige papirtyper for å tilpasse plakatene dine etter ditt hjem og din stil.

Dessuten er fotoplakat så godt som garantert å passe i rammer du allerede har eller som du får kjøpt i de fleste hobby- eller interiørbutikker.

Foto på lerret

Lerret passer godt inn i ethvert interiør og gir en varm og innbydende atmosfære. Lerret er ikke laget for det, men det kan også hjelpe litt på å absorbere noe av lyden i rommet. For å gi ditt lerret det lille ekstra kan du legge til en svart eller hvit ramme.

Bilder på skumplate

For et unikt og annerledes preg på hjemmet ditt, kan du lage bilde på skumplate. Skumplate gir en lett og holdbar finish uten gjenskinn og vil holde seg pen og ripefri i årevis. Perfekt til barnerommene.

Plexiglass

Hvis du ønsker å legge til en ekstra dimensjon til bildene dine, er plexiglass eller aluminiumsplatene fantastiske valg. Plexiglass gir en blank og glansfull overflate som forbedrer fargene og detaljene i bildene dine.

Aluminiumsplate

Bilder på aluminiumsplate gir et tøft og industrielt preg. Det har en metallisk overflate og passer spesielt godt til bilder i svart-hvitt. De har svært høy kvalitet og tåler både uv-stråling og fuktighet, hvilket gjør dem like velegnede utendørs på terrassen som innendørs.

Kommentarer