What-is-layflat-premium

I våre premium fotobøker med layflat-innbinding forsvinner bretten i midten av bøkene og bildene dine blir fremkalt sømløst over to sider. Perfekt for å vise frem favorittbildene dine og alle de fantastiske landskapsbildene du har tatt. Her gir vi deg noen ideer til hvilke bilder du kan bruke, hvordan du lager boken og hvordan du kan vise frem boken hjemme hos deg selv.

Hva er Layflat-innbinding?

Fotobøker med Layflat-innbinding produseres slik at venstre og høyre side flyter sømløst sammen og er perfekt for bilder som fortjener plass over to sider.

Vi har nylig forbedret kvaliteten på våre fotobøker med Layflat-innbinding. Et ekstra beskyttende lag med folie legges nå på alle sidene og bidrar til bedre kvalitet. Tykkelse på papiret forblir det samme.

PB_Layflat_Landscape-v2

Når bør jeg velge layflat premium?

Vi syns at premium fotobøker med layflat-innbinding er flotte med alle slags bilder, men det er noen bildetyper som passer spesielt godt til dette formatet.

What-is-layflat-premium-landscape-photos

Landskap
Har du noengang tatt et fantastisk bilde av en solnedgang eller en fjellutsikt? Fremkall det over to sider og vis det frem i all sin praktfullhet. Alle landskapsbilder ser fantastiske ut over en dobbeltside.

What-is-layflat-premium-group-shots

Gruppebilder
I bryllup og ved større anledninger kan det være vanskelig å samle alle i et minneverdig bilde. Men når du til slutt klarer det, så vil du jo ikke fremkalle det over to separate sider. Fremkall det heller i en premium fotobok med layflat-innbinding slik at alle smilene kommer med på ett og samme bilde.

What-is-layflat-premium-collage

Collager
Hvis du har en serie av liknende bilder som du har lyst til å sette sammen til en collage, vil premium layflat se fantastisk ut. Det blir ingen brudd mellom sidene, så alle bildene kan fremkalles side ved side.

Hvordan lager jeg en premium fotobok med layflat-innbinding?

Velg layflat premium i det offline- eller online designverktøyet. Du kan velge dette alternativet når du begynner å lage boken, eller legge det til senere i fanen “ekstra alternativer”.

Hvilken størrelse bør jeg velge?

Layflat-innbinding er et tilgengelig som oppsalg for flere av våre fotobøker med hardt omslag i følgende formater:

  • Liggende L 28 x 21 cm
  • Kvadratisk L 21 x 21 cm
  • Stående L 21 x 28 cm
  • Kvadratisk XL 30 x 30 cm

Hvor bør jeg plassere den hjemme?

En av de beste egenskapene til en premium fotobok med layflat-innbinding er at den vil se nydelig ut hjemme hos deg. Du kan legge den åpen på stuebordet ditt, slik at folk kan ta en titt på de flotte bildene dine. Eller du kan investere i et bokstativ og stille den ut åpen på favorittbildet ditt, slik at du kan se på det hver eneste dag.

Vi håper dette er til hjelp for deg når du skal lage din egen fotobok, og vi er sikre på at du vil elske layflat premium-alternativet. For flere tips og råd om hvordan du kan lage den beste fotoboken noensinne, les våre tips om hvordan du kan lage fotobøker som en ekspert. Du kan også gi boken din glansede sider slik at den blir enda mer spesiell. Og når du har laget fotoboken, del et bilde av den med oss på sosiale medier med hashtagen #fotoknudsen.

Start nå

Kommentarer