What-is-layflat-premium

I våre premium fotobøker med layflat-innbinding forsvinner bretten i midten av bøkene og bildene dine blir fremkalt sømløst over to sider. Perfekt for å vise frem favorittbildene dine og alle de fantastiske landskapsbildene du har tatt. Her gir vi deg noen ideer til hvilke bilder du kan bruke, hvordan du lager boken og hvordan du kan vise frem boken hjemme hos deg selv.

Hva er egentlig layflat premium?

Fotobøker med layflat-innbinding er laget med en unik innbindingsteknikk som gjør det mulig for boksidene å ligge helt flatt. Slik blir det ingen brett mellom boksidene og bildene dine blir fremkalt sømløst fra venstre til høyre.

Hvorfor kaller vi den “premium”?

Våre premium fotobøker med layflat-innbinding lages med et spesielt papir som er tykkere enn papiret i de vanlige fotobøkene våre. Det har alle de samme kvaliteten som vanlig fotopapir men er litt tykkere, og gir dermed en mer luksuriøs følelse. I tillegg er papiret flekk-, fuktighets-, og fingeravtrykksresistent slik at du ikke trenger å bekymre deg over små fingre som blar i bøkene igjen og igjen.

PB_Layflat_Landscape-v2

Når bør jeg velge layflat premium?

Vi syns at premium fotobøker med layflat-innbinding er flotte med alle slags bilder, men det er noen bildetyper som passer spesielt godt til dette formatet.

What-is-layflat-premium-landscape-photos

Landskap
Har du noengang tatt et fantastisk bilde av en solnedgang eller en fjellutsikt? Fremkall det over to sider og vis det frem i all sin praktfullhet. Alle landskapsbilder ser fantastiske ut over en dobbeltside.

What-is-layflat-premium-group-shots

Gruppebilder
I bryllup og ved større anledninger kan det være vanskelig å samle alle i et minneverdig bilde. Men når du til slutt klarer det, så vil du jo ikke fremkalle det over to separate sider. Fremkall det heller i en premium fotobok med layflat-innbinding slik at alle smilene kommer med på ett og samme bilde.

What-is-layflat-premium-collage

Collager
Hvis du har en serie av liknende bilder som du har lyst til å sette sammen til en collage, vil premium layflat se fantastisk ut. Det blir ingen brudd mellom sidene, så alle bildene kan fremkalles side ved side.

Hvordan lager jeg en premium fotobok med layflat-innbinding?

Velg layflat premium i det offline- eller online designverktøyet. Du kan velge dette alternativet når du begynner å lage boken, eller legge det til senere i fanen “ekstra alternativer”.

Hvilken størrelse bør fotoboken min ha?

Layflat premium er tilgjengelig for alle liggende, stående og kvadratiske fotobøker i størrelsen L og på kvadratiske bøker i størrelsen XL.

Hvor bør jeg plassere den hjemme?

En av de beste egenskapene til en premium fotobok med layflat-innbinding er at den vil se nydelig ut hjemme hos deg. Du kan legge den åpen på stuebordet ditt, slik at folk kan ta en titt på de flotte bildene dine. Eller du kan investere i et bokstativ og stille den ut åpen på favorittbildet ditt, slik at du kan se på det hver eneste dag.

Vi håper dette er til hjelp for deg når du skal lage din egen fotobok, og vi er sikre på at du vil elske layflat premium-alternativet. For flere tips og råd om hvordan du kan lage den beste fotoboken noensinne, les våre tips om hvordan du kan lage fotobøker som en ekspert. Du kan også gi boken din glansede sider slik at den blir enda mer spesiell. Og når du har laget fotoboken, del et bilde av den med oss på sosiale medier med hashtagen #fotoknudsen.

Start nå

Kommentarer