Ved brann eller andre ulykker kommer fotoalbum, film og videoer høyt opp på listen av gjenstander som man først ønsker å redde ut. TV 2 lanserer i disse dager en ny programserie, Hjem Igjen, hvor de har gjort 8 familier lykkelige etter at de har opplevd sine livs største mareritt – å miste alt i en husbrann. fotoknudsen er stolt sponsor av blant annet fotobok, rammer og bilder til familienes nye hjem.

Foto som en del av interiøret

Ikke la minnene bli liggende i en mappe; finn frem dine beste blinkskudd og la bildene dekorere hjemmet ditt. Dette er både unikt og veldig personlig. Familiene som var så heldig å få nytt hjem av TV 2 satte stor pris på bruken av familienes bilder som en del av interiøret. At det i tillegg var laget fotobok av minnene kom som en stor og gledelig overraskelse.

Foto som en del av interiøret

Har du trygg og sikker lagring av dine bilder?

Det fotograferes stadig flere bilder, og det deles flittig i sosiale medier. Men hva skjer dersom noe uforutsett hender? Har du backup av alle de digitale bildene dine? Mange er flinke, men de fleste kunne nok blitt enda flinkere. PC-krasj, manglende backup og dårlig oversikt over bildearkivet er noen av de utfordringer vi i fotoknudsen ser at mange står overfor i dag. Våkner vi opp om noen titalls år og har mistet fullstendig oversikt over vår historie? For å unngå dette bør du velge gratis lagring av alle dine digitale bilder.

Familiens historie i en fotobok

Vi gjør minnebevaring så lett som mulig

Vår lagringstjeneste består i dag av 640 millioner kundebilder. Disse bildene representerer minner som er trygt og sikkert lagret hos oss. Skulle du oppleve å miste en fotobok, lerret eller bilder lagret hos oss, kan dette ved noen få tastetrykk produseres opp igjen – akkurat når du måtte trenge det. Det er en investering for fremtiden.

Ta vare på gode minner i en fotobok

Ønsker du å følge TV-serien Hjem Igjen? Den har premiere 25. mars kl 20:00 på TV 2. Husk å bevare minnene!

Kommentarer