Bildeglede fotoknudsen

Ragnhild er en av delvinnerne i vår jubileumskonkurranse og vant et nydelig smykke fra Bjørklund med dette flotte sommerbildet på plexiglass fra fotoknudsen.

Bilde på plexiglass

«Jeg er veldig glad i det bildet og er veldig fornøyd med å ha fått det på veggen. Det passer svært godt i plexiglass, det blir så skarpe og klare farger. Det er tatt på Senja sist sommer en veldig varm sommerdag. Storesøster skulle hjelpe lillesøster over en sprekk i svabergene ved havet der. I bakgrunnen er Djevelens tanngard der blant annet 71 grader nord har vært på klatretur.»

Ragnhild fotograferer

Feriebilder

Ragnhild fotograferer både mobil og et Canon speilreflekskamera. Hun er veldig glad i å ta bilder og skulle gjerne hatt enda mer tid til dette. Derfor benytter hun gjerne feriene til å ta masse bilder.

«Jeg skulle gjerne hatt enda mer tid til dette! Når jeg har sommerferie har jeg mer tid til sånt. Jeg jobber som lærer, så har mer tid på sommeren.»

Fotobok til barna

Hun er glad i naturbilder men tar også bilder av barna sine. Hun har to jenter som begge har fått sine egne fotobøker med bilder og fortellinger. Barna elsker å bla i disse bøkene, og besteforeldrene har også fått et eksemplar. Fotobøkene har hun bestilt her

Fotobøker fra fotoknudsen

Ragnhild tar også mange bilder når hun er på reise med familien. Bildet under er fra en reise hun var på for to år siden sammen med familien. Jentene løper i en park i en landsby i Frankrike på grensen til Sveits.

Feriebilder

«Jeg har flere bilder som betyr mye for meg, særlig de som kombinerer natur og barn. Jeg har flere bilder fra Vesterålen, Senja og Lofoten. I tillegg har jeg bilder fra reiser her på Vestlandet og lengre turer til blant annet Spania, Frankrike, Italia, Sveits og Hawaii.»

Bilder på veggdekor

Har du en unik fotoknudsen-historie? Hvorfor ikke dele den med oss? Last opp et bilde som viser ditt bildeprodukt eller beskriver din historie og du kan vinne en diamantring verdi 29.998 kr.

Les mer og delta i konkurransen her

Kommentarer