Vi har en lang og god sommer i vente, som bare venter på å fanges på film. For å hjelpe deg til å ta de gode bildene har vi rekruttert tjenestene til den erfarne fotografen Megan Alter. Hun kommer til å stikke innom bloggen vår i løpet av sommeren for å gi deg gode hint og nyttige tips, som vi håper vil hjelpe deg til å ta bedre bilder. Vi håper tipsene hennes faller i smak!

Megan Alter

Nå gir vi ordet til Megan, og lar henne introdusere seg selv:

«Jeg er uteksaminert ved Syracuse University i New York, hvor jeg studerte ved deres avdeling for visuell og utøvende kunst, og har siden det vært heldig nok til å ha fått arbeidet mitt vist frem både i fotografimagasinet Good Light og ved galleriet Light Works Gallery i New York, samt mange flere. Jeg elsker å videreformidle det jeg har lært om fotografi gjennom kurs og seminarer i Amsterdam, hvor jeg bor. I August ble jeg faktisk utdanningsdirektør ved Amsterdam Photoclub, som er et stort fellesskap av fotografer med over 1300 medlemmer. Jeg underviser nå for over 100 studenter hvert år, og ser fram til å vise alle hvordan de også kan utvikle sine ferdigheter.»

Vi kommer til å dele Megan sine tips i vår blogg og på vår Facebook-side gjennom hele sommeren, så her er det lurt å følge med fremover!

Her finner du Megans fototips:

Kommentarer