Hos fotoknudsen kan du forstørre opp bildene dine på plexiglass av beste kvalitet.

– Plexiglass gir bildene dine ekstra glans, skarphet og en flott dybdeeffekt. Det er ikke uten grunn at mange profesjonelle fotografer benytter plexiglass til å vise frem sine bilder, sier Mariann Lyse-Thorsen, produktsjef hos fotoknudsen.

Interiørstylist Signe Schineller har allerede prøvd dette spennende materialet. Hun står bak bloggen resignert.no, og er blant annet kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekker’n og Boligkrise. Hun holder også inspirerende foredrag og kurs om temaene bolig og interiør.

Hun har trykket opp et eget fotografi på fotoknudsens plexiglass i størrelsen 50×70 cm.

– I fjor gikk jeg tur i Baroniet i Rosendal og tok bilder. Rosehagen der er helt fantastisk! Dette er et av bildene jeg tok. Bildet er redigert til sort-hvitt, før det ble forstørret på det skinnende plexiglasset, skriver hun i blogginnlegget sitt.

Er du fornøyd med resultatet?
– Jeg er superfornøyd. Jeg redigerte bort fargene for å få et mer delikat og virkningsfullt motiv, forklarer hun.

Foto på plexiglass

(Foto: Signe Schineller)

Liv og glans i bildet

Hun er ikke i tvil om hvilke fordeler plexiglasset gir fotografiet.

– Det gir fotografiet mer liv og glans enn hva et mattere lerret eller en aluminiumsplate gir. Samtidig er overflaten glatt og jevn. Plexiglass er med på å gjøre bildet til et blikkfang i rommet, og glansen gir bildet et eksklusivt preg, sier hun.

Passer plexiglass i alle interiørstiler?
– Ja, fotografi på plexiglass passer absolutt inn i alle hjem og stiler.

Foto på plexiglass

(Foto: Signe Schineller )

Slitesterkt kunstverk

Plexiglass fra fotoknudsen er av svært god kvalitet, og beskytter bildet mot UV-stråler, riper og støv. Det betyr at bilder på plexiglass kan henge fremme uten å falme over tid.

– Plexiglass gjør ditt personlige kunstverk slitesterkt i mange år fremover. Dersom det er behov for rengjøring, er det bare å tørke av overflaten med en fuktig klut. Heng gjerne bildet opp slik at naturlig lys treffer flaten. Det gir enda mer liv og dybde til ditt personlige kunstverk, forklarer produktsjef, Mariann Lyse-Thorsen.

Finn frem bilder du er glad i og få dem forstørret i plexiglass på 1-2-3 via fotoknudsens nettside.

– Vi har lagt til rette for at det skal være enkelt for kundene våre å lage plexiglasset slik de ønsker. De fleste foretrekker heldekkende bilde. Velger du dette alternativet i vår løsning, er det bare å laste opp bildet du ønsker og plassere det i plexiglass. Det hele er gjort på få minutter, sier hun og fortsetter:

– Ditt eget bilde i plexiglass, for eksempel i størrelsen 100×100 cm, vil definitivt tilføre stuen din noe spesielt. Resultatet blir virkelig flott og stilrent. Med plexiglass får bildene dine en helt ny dybde og intensitet.

Signe Schineller

Interiørstylist Signe Schineller. (Foto: Filippa Tredal)

Egendesign på plexiglass

Ønsker du å utfolde deg kreativt kan du velge alternativet “Design selv” når du skal lage ditt bilde i plexiglass.

– Denne løsningen gir frihet til å kunne utforme plexiglasset helt etter eget ønske. Du kan velge blant hundrevis av dekorative bakgrunner, cliparts og rammer. Legg til tekst i plexiglasset og bestem selv hvor mange bilder du ønsker å ha med.

Fakta:

    • fotoknudsens plexiglass oppfyller de strengeste kvalitetskrav
    • Plexiglasset er 5 mm tykt
    • Plexiglass blir levert med et skjult opphengingssystem på baksiden. De største formatene har en aluminiumsramme som oppheng. Den er ikke synlig fra forsiden og gir en følelse av at bildet flyter på veggen. Formatene 20×30 og 30×40 levers med to oppheng som enkelt festes i hjørnene på baksiden
    • Velg blant 15 ulike størrelser. Finn din foretrukne stil blant stående, liggende og kvadratiske formater.
    • Du lager enkelt ditt plexiglass, også kalt akrylglass, på fotoknudsens nettside

.

Kommentarer