Ferien fotobok

Det er ingen hemmelighet – vi elsker å reise. I tillegg til å lage fotobok. Så det er neppe en overraskelse at vi elsker å lage fotobok fra sommeren. Se gjennom reisebøkene vi har laget for inspirasjon, og les våre topp tips slik at du kan lage din egen…

 

Omslaget

Ferien fotobok forside omslag ide

Velg et bilde til forsideomslaget som minner om en begynnelse på en reise. Vi elsker dette bildet av veien som snirkler seg fremover. Det symboliserer den kommende ferien.

Lek med bakgrunnen

Ferien fotobok bakgrunner ide

Siden vil virkelig skille seg ut hvis du legger til denne bakgrunnen med en jordklode. Den er perfekt hvis du ønsker å vise frem bilder av ulike feriesteder i samme fotobok.

Clipart-temaer

Ferien fotobok cliparts ideer

I vår programvare finnes det hundrevis av ulike cliparts, så uansett hvilket tema du velger vil du finne noe som passer for deg. Disse ferietemaene er perfekte ved siden av strandbildene.

Bildeserie

Ferien fotobok tema bilder

Legg inn en serie av bilder fra én dag over to sider i fotobok. Bildene kan tilhøre samme fargepalett, og er starten på en historie fra reisen. ”

Det handler om landskap

Ferien fotobok landskap bilder

Bruk noen bilder av flotte landskap, og ikke bare mennesker. ”

Vær kreativ

Ferien fotobok kreative ideer

Bland sammen ulike bakgrunner (som f.eks. bladet i denne) med forskjellig cliparts. Ikke være redd for å legge til mer enn et design utover de to sidene, som du kan se på denne siden skiller bildene seg virkelig ut. ”

Få det beste ut av sideoppsettet

Ferien fotobok sideoppsett inspirasjon

Vi har lagt til nye sideoppsett i designprogrammet, så det har aldri vært enklere å lage en fotobok som ser profesjonell ut. Du kan til og med velge autofyll slik at designprogrammet sorterer bildene for deg.

Si det med ord

Ferien fotobok tekst ideer

Hvis du legger tekst til bildene i fotoboken vil det hjelpe deg å huske hva du gjorde den dagen.

Fremhev en morsom dag utendørs

Ferien fotobok morsom dag utendørs tema

Ikke begrens deg til et visst antall bilder per side. En collage som denne er en flott måte å vise frem mange bilder på en side, spesielt hvis du ønsker å fremheve én dag. Du kan ta i bruk manuell eller autofyll sideoppsett.

Matchende farger

Ferien fotobok farger matchende

Bruk bakgrunner og rammer på bildene slik at fargene i bildene fremheves. Dette franske landskapet ser enda bedre ut med noen enkle rammer.

Uansett, om du nettopp har kommet hjem fra ferien eller planlegger en reise, håper vi at du har blitt inspirert til å lage din egen fotobok fra sommeren.

For flere tips og ideer kan du gå til vår enkle guide for å lage fotobok eller du kan se våre fotograferingstips slik at din fotobok ser bedre ut enn noensinne. Hva venter du på? Sett i gang og lag.

Kommentarer