Et utvalg av fremkalte bilder med festivalmotiver i trådhyller på en vegg, ved siden av et vindu og omgitt av planter.

Skulle du ikke ønske at festivalsesongen kunne vare hele året? Legg alle favorittbildene dine fra sommeren til fotoknudsens fotoprodukter slik at du kan få disse solfylte festivaldagene til å vare hele livet.

Dekorer en kopp med øyeblikkene dine fra hovedscenen.

Et nærbilde av en kvinne som holder en kopp med et bilde av en kvinne på en festival.

Det er alltid tøft å gå tilbake på jobb etter en lang festivalhelg, men du kan ta noen av disse feelgood-øyeblikkene med deg på kontoret. Skreddersy en kopp med favorittbildet ditt fra festivalen og lys opp kaffepausene – vi kan ikke love deg at det vil bli like fint som å være på festivalen, men det kan kanskje gjøre det lettere å komme i jobbmodus igjen.

Fyll en fotobok med høydepunktene fra festivalen

En fotobok åpen på en dobbeltside, viser bilder fra en festival. Sidene er dekorert med clip-art av konfetti.

På en musikkfestival er det så mange fantastiske øyeblikk å fotografere, enten du fanger hele settet under hovedopptredenen, tar bilder av vennene dine som trasker gjennom gjørmen eller tar snapshots av folkemengden i solskinnet. Du vil kunne fylle fotoboken på “no time” med alle bildene du har tatt i løpet av en langhelg.

For hvert eneste, fantastiske blinkskudd du tar på festivalen, vil det sannsynligvis også være et bomskudd, som for eksempel de bildene som ble uskarpe mens du danset til favorittbandet ditt. For å slippe å sortere dem ut manuelt, hvorfor ikke gi vår Smart Assistent en sjanse? Den vil plukke ut alle de beste bildene dine, fjerne de uskarpe og mislykkete bildene og legge de beste inn i sideoppsettene i fotoboken for deg. På denne måten kan du bruke mer tid på å skreddersy festivalfotoboken din med clip-art, tekstbokser og bakgrunner.

Gjenopplev de beste festivaløyeblikkene dine med veggdekor

Et interiørprodukt med bilde av en kvinne i ørkenaktige omgivelser, med støvler, en sommerkjole og en svart hatt.

Dine favorittøyeblikk fra festivalen kan bli til fantastisk veggdekor i stuen din. Det kan være et stort gruppebilde av deg og de du kamperer sammen med, et stort bilde av glansnummeret eller et enkeltbilde av deg selv i dine fineste festivalklær.

Frigjør festivalbildene fra mobilen

Et utvalg av fremkalte bilder med festivalmotiver i trådhyller på en vegg, ved siden av et vindu og omgitt av planter.

Hvis du er som oss, vil mobilen din være full av festivalbilder når du kommer hjem. I stedet for å la dem ligge i bildebiblioteket, kan du fremkalle dine beste snapshots og stille dem ut rundt i huset. Du kan også bestille kopier til venner som du var sammen med på festivalen.

Vær kreativ i øyeblikket med appen vår.

Et bilde av en kvinne som holder opp mobilen sin foran scenen på en festival, med et fargelagt retrobilde på skjermen.

Hvis du er klar til å dra på sommerens første festival, bruk appen vår til å være kreativ mens du er der. Når du får en pause mellom bandene eller du må tilbringe litt tid ved teltet, hvorfor ikke bestille noen fargerike retrobilder av øyeblikkene du har fanget i løpet av dagen? Det er massevis av nyanser du kan velge mellom til retrobildene dine, og du kan også legge til bildetekster.

Disse fargede retrobildene får du eksklusivt gjennom appen vår, så start nedlastingen av den for iOS eller Android for å ta bildene og lage mens du er der.

Enten du akkurat har kommet hjem fra en festival eller du har pakket sekken for den neste, vær kreativ med en fotobok fra fotoknudsen eller skreddersy våre andre fotoprodukter for å gjenoppleve de gode øyeblikkene igjen og igjen.

Lag nå

Kommentarer