Å kjøpe julegaver til familie og venner er aldri lett. Det er vanskelig å vite sikkert om du har noe til alle som de vil bli glad for og som samtidig er noe personlig fra deg. Løsningen kan være hvilken som helst av våre fotogaver. Med så mange forskjellige produkter kan du lage en personlig, morsom, omtenksom og nyttig gave til de spesielle menneskene i livet ditt. Men ikke bare ta vårt ord for det, vi tenkte vi skulle la kundene våre ta seg av snakkingen. For å inspirere deg på gavefronten spurte vi dem om julegavene de har laget med fotoknudsen og hvilke tips de har til å lage dem. Tenk på det som fotoknudsens julegaveguide 2019.

  • Lag praktfulle fotoprodukter til jul i år
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Fotobok

Fotobok er en fantastisk flott fotogave til mor eller bestemor. En fotobok med alle dine mest spesielle øyeblikk er en vidunderlig gave å mimre over.

Judith laget en fotobok til bestemoren sin sist jul og reaksjonen var rørende.

“Jeg ønsket å gi henne noe annet enn den vanlige genseren eller de vanlige hanskene. Jeg ville gi henne noe personlig som ville få henne til å se tilbake på alle øyeblikkene med familien. Jeg gjorde det sånn at hver seksjon i fotoboken representerte en person i familien. Den beste delen var livet med bestefaren min, den seksjonen gikk virkelig hjem hos henne. Da hun åpnet gaven og kikket gjennom sidene, var hun så lykkelig. Vi felte en tåre sammen mens vi gjenopplevde øyeblikkene i fellesskap . Nå har fotoboken fått hedersplassen så alle kan se den.” 

Hvis du har planer om å lage en fotobok som julegave, er rådet fra Judith virkelig å tenke på personen du lager den til. Utarbeid seksjoner slik hun gjorde for å gi boken et ekte, personlig preg. 

begynn å lage

Veggdekor

Vårt fantastiske utvalg veggdekor er en strålende måte å skape et uttrykksfullt rom på. Når du lager et glitrende kunstverk av dine personlige øyeblikk, blir resultatet en unik julegave for hvem som helst i familien eller vennekretsen.

Sara laget en fabelaktig flott veggdekor til faren sin og valgte å trykke den på akryl.

“Vi gir alltid en kalender til pappa, men i år ville vi gjøre noe helt annet. Vi fant et svart-hvitt-bilde av ham der han spilte baseball som tenåring. Vi fikk skannet det, og så lastet vi det opp til fotoknudsens redigeringsprogram. Jeg var så stolt av ham da han åpnet gaven, du kunne se med en gang at han elsket den. Nå henger den over peisen hjemme slik at alle kan se den når de er på besøk.”

Sarah har også et tips når du tenker på å lage veggdekor til et spesielt menneske denne julen: Forsøk å finne et overraskende bilde av vedkommende eller ett som dere nesten aldri har sett. På den måten vil de bli dobbelt overrasket når de åpner gaven.

begynn å lage

Kopp med bilde

Kopp med bilde er en morsom julegaveide når du ønsker å gi en gave til en vennegjeng eller hele familien. Det er en virkelig nyttig gave som du vet vil få frem smilet hos familie og venner hver gang de drikker noe varmt, enten det er på jobben eller hjemme på kjøkkenet.

Anne laget en fotokopp for en gruppe venner sist jul.

“Jeg deltok i et veldedighetsløp sammen med vennene mine, og vi fikk tatt et veldig godt bilde av oss. Vi hadde det så fint sammen at jeg tenkte det ville være god ide at alle fikk bildet. Så jeg laget en kopp som jeg ga i presang til alle sammen. Alle vennene mine bruker fremdeles koppen med bilde og den inntar hedersplassen i samlingen deres.”

Annes gode råd når du skal lage en kopp, er at planleggingen er alt. Sørg for å samle sammen bildene dine og last dem opp i riktig rekkefølge etter kronologi/hendelser. Dette gjør det så mye enklere å fullføre prosjektet, og du vil alltid kunne finne igjen det ene bildet du er på jakt etter. 

begynn å lage

Fotokalendere

Hvis du vil å være helt sikker på at du har en presang som varer hele året, da finnes det ikke noe bedre enn en av våre fotokalendere. Alle medlemmene i familien vil bli kjempeglade for en gave med et nytt minne for hver måned.

Evelyn er en stor fan av fotokalenderne fra fotoknudsen:

“Hvert år lager jeg 10 personlige kalendere som jeg gir til alle medlemmene i storfamilien min. Jeg bor et stykke unna med partneren min og vår unge familie, og det er ikke så ofte vi besøker familien. Så for oss er kalenderen den perfekte gaven som hjelper oss til å gjenoppleve alle de gode minnene. Mannen min og jeg jobber vanligvis sammen i redigeringsprogrammet, slik går det fortere å lage kalenderen. Familiene våre elsker kalenderen, og jeg husker til og med at da vi for noen år siden glemte å gi bort kalenderen fikk vi meldinger fra hele familien som spurte hvor den ble av.”

Evelyns topptips når du lager en fotokalender, er å velge ut de bildene du ønsker å bruke før du laster dem opp. Slik blir det lettere å skape en fortelling. Deretter plukker du ut et design fra fotoknudsen som passer til bildestilen din. 

begynn å lage

Kort

Det blir ikke jul hvis du ikke sender kort til folk du setter pris på, og hos fotoknudsen kan du bruke dine egne bilder til å lage noen virkelig strålende og unike julekort.

Francis lager julekortene sine hos fotoknudsen hvert år:

“Vi har mange øyeblikk der barna og barnebarna er sammen med meg og mannen min, og vi har alltid fine bilder fra disse sammenkomstene. Hvert år plukker jeg og mannen min ut vårt favorittbilde, vanligvis ett der alle barnebarna gjør grimaser og absolutt ikke sitter pent og pyntelig. Så får vi laget julekortet.  Vi sender det til slekt og venner med en hyggelig melding om familiene våre.  Jeg samler på alle kortene vi sender ut og henger dem på veggen hvert år. Ved juletider er det så hyggelig å se tilbake på de gamle bildene med familien.”

Francis’ tips nummer én når du skal lage et julekort er å plukke ut et bilde som får deg til å le, det vil garantert utløse den samme reaksjonen når vennene dine og familien din ser det.

 

begynn å lage

 

Uansett hvilke av produktene våre du velger, så vil et personlig fotoprodukt være den perfekte julegaven til familie og venner dette året. Den vil garantert få dem til å le (og kanskje felle en tåre eller to), dette er unike og personlige gaver som virkelig blir satt pris på.

Kommentarer