Bryllupskort fra Ditt Bryllup i nytt design.

Årets design i samarbeid med Ditt Bryllup

I år har vi lansert 3 nye unike design i samarbeid med Ditt Bryllup og designer Charlotte Morits. “I år har vi valgt å fokusere på det klassiske, det rustikke og vintage-inspirerte bryllupet”, sier Charlotte. Finn ditt favorittdesign og bestill alt fra hold-av-dagen-kort til invitasjoner og takkekort med samme tema, stil og farge. Ta en titt på de nye bryllupskortene her.

Rustikk

En stor trend som har vart i mange år allerede er den rustikke trenden. En rustikk stil passer perfekt til norske bryllup, med fokus på natur og norske verdier. Vi ser at stadig flere brudepar ønsker å bruke naturen som element i bryllupet sitt, og med dette designet får du et levende og harmonisk uttrykk som er lett å kombinere med din stil.

Bryllupskort med grønne planter og foto.

Klassisk

Selv om trendene endrer seg fra år til år er det alltid mange som ønsker et tradisjonelt bryllup, og vil at bryllupet skal være høytidelig og elegant. De ønsker rene farger, rette linjer og noe strammere design. Derfor har vi i år lagt vekt på et design med strammere grafiske linjer og et tidløst uttrykk som aldri går av moten. Dette er et design som er enkelt å kombinere med andre uttrykk hvis man ønsker å gjøre det mer personlig.

Bryllupskort i klassisk stil med foto

Vintage

Vintage-inspirerte bryllup har kommet for å bli! Og etter at Kate Moss giftet seg i en vintage-inspirert kjole i 2011, har stadig flere kastet seg på trenden. Her kan du kombinere nye elementer med gamle skatter. Bruk bestemors gamle slør, mammas øredobber og dekk bordene med ulike tallerkener kjøpt på loppemarked. Mulighetene er mange! Det beste med dette designtemaet er den anvendelige allsidigheten; det passer til alt fra den rustikke låvefesten til det praktfulle selskapet på herregården.

Bryllupskort med blomster og foto av paret

Ble du inspirert? Sett i gang med å lage kort til bryllupet. Du finner alle de nye bryllupskortene her.

Kommentarer