Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. I år ble aluminiumsplate kåret til årets bildeprodukt i “Årets Julegaver”. De andre finalistene var mobilbilder og bilder i retrostil.

Juryens begrunnelse – Årets bildeprodukt

Dette er juryens begrunnelse for kåringen av årets bildeprodukt: “Bilder på aluminiumsplate er et produkt det ifølge leverandørene knyttes stor interesse rundt for tiden, og disse er i ferd med å overta for de mer tradisjonelle lerretsbildene. Fotointeriør på aluminium skal holde en kvalitet som tidligere var forbeholdt profesjonell bruk i museer og utstillinger. I dag er produktet tilgjengelig for alle, og bildebransjen merker betydelig økt interesse for fotointeriør. Bilder på aluminium skal gi et moderne og eksklusivt uttrykk der bildet blir langt mer synlig enn selve materialet det er laget på”.

Aluminiumsplate årets julegaver

Aluminiumsplate

fotoknudsen.no har vi et stort utvalg av aluminiumsplater i klassiske og kvadratiske format. Aluminiumsplate er et solid materiale, med en skarp bildegjengivelse. Planlegger du årets julegaver? Da kan aluminiumsplate med et personlig bilde være en gave som mange vil sette pris på. Se vårt utvalg og bestill her

Lag årets julegaver på fotoknudsen.no

Ønsker du å gi en aluminiumsplate i julegave, men trenger du litt inspirasjon til hvilke bilder du skal bruke? Du kan finne mye inspirasjon på fotoknudsens blogg og blant annet lese hvordan interiørstylist Signe Schineller dekorerer med sine egne naturfoto på aluminiumsplate.

Aluminiumsplate årets julegaver

Se vårt store utvalg i aluminiumsplater og bestill her.

Kommentarer