Det er ikke så enkelt å treffe familie og venner om dagen, så det er veldig viktig å holde kontakten med dem på andre måter. Det er veldig godt å vite at noen andre tenker på en og med fotoknudsen er det gjort på 1, 2, 3 å sende noe fint til noen du er glad i, enten det er barnabarna dine, venner som bor langt unna eller mor og far. Med denne bloggen vil vi vise deg hvor enkelt det kan være å lage din egen personlige fotobok, kort, fremkalle bilder, m.m.

  • Lag nydelige fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Si hei med fotokort

En veldig enkel måte å holde kontakt med de du er glad i på, er å lage personlige fotokort. Kortene våre leveres i pakker med 10, så det er en super presang til en gruppe venner eller til og med til hele familien. Du kan velge mellom doble og tosidige kort, og så snart du har valgt hvilket bilde du vil bruke og bestilt kortene, trenger du bare å skrive på en personlig hilsen når du får dem tilsendt. Og så er det bare å poste dem slik at de kommer frem til dine kjære. En super måte å holde kontakten på! Følg disse tre enkle stegene for  å lage dine egne fotokort:

1 – Velg kort og legg til bilde
2 – Klikk på bestill
3 – Legg til din egen hilsen og post kortene

Husk viktige datoer

Det er veldig enkelt å bare “like” at noen har bursdag eller legge igjen en kort kommentar på sosiale medier, men det er ikke så veldig personlig. Legg bursdagene til familie og venner inn i kalenderen din, slik at du husker å ta kontakt på dagen. Sett av litt tid til en videosamtale, en videomelding eller send et kort. Det vil de sette stor pris på. Det trenger selvsagt ikke bare være bursdager, det kan også være jubileer, viktige datoer eller andre ting som du tenker at er interessant. Enhver grunn for å ta kontakt, er en god grunn.

1 – Finn alle de viktigste datoene
2 – Legg dem inn i kalenderen på mobilen
3 – Feir hverandre med noe helt spesielt

Ta en felles lunsj

Når du ikke kan treffe vennene dine til lunsj rent fysisk, så kan dere jo alltids arrangere en videolunsj. Når du savner å skravle og hygge deg sammen med dine næreste venner kan du be dem om å bli med på en videosamtale mens dere spiser sammen. Kanskje du kan sende dem en meny slik at det nesten føles som om dere er på restaurant? Det er en super måte å holde kontakten på og det vil føles som om dere alle sammen er i samme rom. Følg disse enkle stegene for å komme i gang:

1 – Få med gjengen på ideen
2 – Planlegg dag og tidspunkt
3 – Ring hverandre opp og kos dere

Lag en fotobok

Hvis du har litt ekstra tid, hvorfor ikke bruke den på å mimre litt med noen gamle bilder? Ikke bare er det en veldig avslappende aktivitet, det vil også garantert få deg til å smile. Så vær kreativ og lag din egen fotobok med favorittbildene dine. Med fotoknudsen er det kjempeenkelt å lage fotobøker og det er også veldig gøy å bla gjennom bildearkivet ditt. I tillegg kan det bli en fantastisk gave til venner og familie. Når du har laget boken kan du bestille så mange eksemplarer du vil og til og med sende digitale kopier direkte til dine nærmeste kontakter. Hvis du ikke vet helt hvordan du skal lage boken, kan Smart Assistenten vår hjelpe deg med å lage den på noen få minutter. Det er kjempeenkelt å lage en fotobok med fotoknudsen.

1 – Velg formatet du vil ha på fotoboken din
2 – Bruk Smart Assistenten vår for å lage en fotobok på noen få minutter
3 – Bestill boken og del den digitale versjonen med en gang

Det er fint å snakke litt sammen

Selv om vi kan sende meldinger gjennom alle slags apper og sosiale medier, er det fortsatt godt å kunne snakke litt i telefonen. Det kan være utrolig deilig å høre stemmene til venner og familie når du ikke har sett dem på en stund. Det høres ut som en veldig enkel måte å holde kontakten på, og det er det også. Bare plukk opp telefonen, slå nummeret og ha en hyggelig prat. Personen i den andre enden vil bli veldig glad for å høre fra deg.

1 – Plukk opp telefonen
2 – Ta deg en god prat
3 – Føle deg en million ganger bedre 

Send bilder direkte til venner og familie

Noen ganger når du går gjennom gamle bilder, hender det at du finner et bilde som får deg til å tenke. Et bilde som du får lyst til å dele med de andre personene som er med. Med fotoknudsen kan du det. Bare last bildet opp i redigeringsprogrammet vårt, og send det direkte til venner og familie. Det er ingen grenser for hvor mange personer du kan sende det til så det er en perfekt gave, uansett om det er et portrett eller et gruppebilde. For å sende et bilde trenger du bare å:

1 – Velge ut et spesielt bilde
2 – Sende bildet til vennene dine
3 – Vente på at de ringer deg

Ta et kurs eller utforsk et museum

Det fins et imponerende utvalg av treningskurs på nett. Enten du har lyst til å ta en virtuell sykkerltur sammen med en kompis eller følge en gruppetime sammen med vennegjengen, har teknologien gjort det mulig å koble seg opp og trene hjemmefra. Eller, hvis du er sulten på litt kultur, så har noen av de beste museene og galleriene i verden åpnet sine digitale dører, slik at du kan ta en virtuell tur i utstillingene deres. Det er en flott måte å utforske museer og gallerier du alltid har hatt lyst til å besøke på.

1 – Sjekk raskt på nettet
2 – Bestem en dato 
3 – Begynn å trene eller å utforske 

Vi håper at du likte disse tipsene og ideene og at du har fått masse inspirasjon til hva du kan gjøre med bildene dine. Enten du skal fremkalle bilder til vennene dine, lage fotobøker til familien eller veggdekor til deg selv, trenger du bare å gå til hjemmesiden vår for å begynne. Så sett i gang!

begynn å lage

Kommentarer