Mor og datter holder hender

Morsdag er dagen for å feire verdens beste mor. Moren din, mormoren din, søsteren din som snart skal bli mor eller kanskje til og med en venn som er moren til en liten hund eller en katt!

Mødre kommer i mange varianter, og alle mødre er forskjellige. Så hvorfor ikke bruke den kommende morsdagen til å gjøre noe spesielt for dem? Hva tror du mødrene i ditt liv ønsker seg til morsdagen i år? Ta en titt på ideene våre for å la deg inspirere.

Til mammaen som elsker hagearbeid

Ta et bilde av noen av plantene hennes, og får det opp stort på en aluminiumsplate. Aluminiumsplater er robuste og tåler mye. De kan faktisk også henge ute i hagen.

Til mammaen som elsker å reise

Fyll en fotobok med bilder fra alle reisene hennes. Bla gjennom bildene hun har tatt på alle turene, og lag en fotobok som hun vil elske å se i. Trenger du litt inspirasjon? Ta en titt på vår enkle guide til hvordan du kan lage en uforglemmelig feriebok.

Til mammaen som elsker kjæledyr

Gjør morgenen perfekt med en personlig kopp med bilde av kjæledyret hennes. Det gjør det litt enklere å komme seg opp om morgenen. Vi har enda flere ideer på bloggen til tema og bilde du kan bruke på koppen.

Til alle mammaer som liker å mimre

Lag en fotocollage på et av våre interiørprodukt. Skumplate er supert til dette. Finn frem de beste bildene du har tatt av dere opp gjennom årene. Fra de første fødselsdagene til fine feriebilder, det kommer til å bli en flott påminnelse om alt dere har opplevd sammen. Og det kommer til å ta seg godt ut på veggen.

Til mammaen som elsker å tilbringe tid med familien

Lag et lerret med det kjæreste familiebildet. Da blir det enda koseligere å være hjemme med denne omtenksomme gaven hengende på veggen. Finn ut hvordan du kan lage det fineste interiørproduktet noensinne her.

Morsdag-gaveideer-veggdekor- lerret

Til mammaen som tar haugevis av bilder

Vår layout i mosaikk for veggdekor gir deg mulighet til å vise mellom 4 og 81 bilder på et enkelt interiørprodukt, og mosaikkdesignet er perfekt for å ta bilder direkte fra Instagram. Mammaer som elsker å ta bilder vil elske denne gaven. Les mer på vår mosaikkblogg for å finne ut hvordan du kan du kan lage et slikt interiørpodukt.

Morsdag-gaveideer-mosaikk

Til mammaen som liker kreative gaver

Ved å lage en gjør-det-selv-ramme med et blide av dere begge til mamma vil garantert få frem smilene. Se hvordan du kan lage en unik og personlig bilderamme

Til en glemsom mamma

Glemmer hun alltid datoer og stresser med en overfylt timeplan? Lag en personlig kalender til henne slik at hun kan henge den en plass hvor den er godt synlig. Du kan tilpasse dem helt etter egen smak eller du kan velge et av våre mange design til fotokalender. Det er også mulig å starte kalenderen på hvilken som helst måned, så du må ikke lage den i januar. Vi har mange flere personlige kalenderideer her.

Morsdag-gaveideer-fotokalender

Til retromammaen

Fremkall retro bilder av alle favorittøyeblikkene med mamma og sett dem inn i en fotoramme. Du kan enten velge moderne rammer eller vintage rammer som du har kjøpt brukt. Last ned vår mobilapp for å lage retro bilder med fargede kanter nå.

Til mammaen som allerede har fått en gave

Har du allerede valgt ut en gave til mamma? Du kan fremdeles gjøre det lille ekstra ved å bruke et retro bilde som til/fra-lapp. Les mer om flere ideer som denne på bloggen for retrobildeideer.

Retro-bilder-gavelapp

Alle disse morsdagsgaveideene er perfekte gaver når du vil vise moren din hvor viktig hun er for deg, så begynn å lage et personlig bildeprodukt nå. For å finne mer inspirasjon kan du sjekke hashtaggen #fotoknudsen på Instagram og Twitter for å se hva andre har laget.

Kommentarer