allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Automatisk bildeoptimalisering

Vi har forbedret funksjonen for automatisk bildeoptimalisering, noe som gjør at trykkvaliteten på bildene i din fotobok blir enda bedre. Sammen med 400 av våre kunder har vi undersøkt hvilken programvare som gir best trykkresultat, og vi føler oss trygge på at vi har kommet frem til det beste resultatet. Nå kan du faktisk se synlig forbedring på dine bilder direkte i vårt fotobokprogam.

Hvordan fungerer det?

Funksjonen “automatisk bildeoptimalisering” er standard innstilling på alle bilder i din fotobok. Originalbildet på din egen datamaskin forblir selvsagt uforandret.

Legg merke til! Åpner du en fotobok som du har laget i den eldre versjonen av fotobokprogrammet anbefaler vi deg å kontrollere hver side i fotoboken før bestiller. Bildene i din fotobok kommer til å bli trykket med den forbedrede kvaliteten, noe som gjør at fargene skiller seg fra tidligere. Oppdater alle bilder for å benytte deg av den forbedrede kvaliteten.

Bildeoptimalisering meny

Hvordan slå av bildeoptimalisering per bilde (anbefales ikke)

Vi anbefaler at du alltid lar automatisk bildeoptimalisering stå på som standardinnstilling. Dersom du i enkelttilfeller ønsker å slå av funksjonen, kan du gjøre det ved å høyreklikke på bildet og velge bort “Optimaliser dette bildet (anbefales)”.

Hvordan slå av automatisk bildeforbedring for hele fotoboken (anbefales ikke)

Dersom du har benyttet deg av et annet bildebehandlingsprogram før du lagret bildene, kan du stenge av funksjonen for bildeoptimalisering hos fotoknudsen. Denne muligheten finner du under “Alternativer”-> “Innstillinger”. For å være sikker på at bildeoptimalisering stenges av for alle bilder anbefaler vi å gjøre dette når alle bildene er lagt inn i fotoboken.

Innstillinger for bildeoptimalisering

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.