allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Kort informasjon om levering. Dette året vil trolig være en ekstra utfordrende jul for netthandel. Selv om vi er sikre på vår evne til å produsere i tide, er den beste måten å sikre at bestillingene dine ankommer i tide til jul rett og slett at du kommer i gang så tidlig som mulig og dermed bidra til å lette belastningen for våre leveringspartnere i den travleste perioden nærmest julaften.

Fotobokverktøy for Windows: versjon 9.1

I den siste versjonen av Windows programvaren har vi innført mer enn 1000 nye bakgrunner, rammer, masker og clip-arts.

Nye bakgrunner, rammer, masker og clip-arts

Vi har lagt til mer enn 1000 nye bakgrunner, rammer, masker og clip-arts til programvaren. Du kan laste dem ned via designpanelet. Vi kommer til å oppdatere tegningene og kategoriene jevnlig for å alltid kunne tilby de siste trendene. Vær obs på at deler av den gamle grafikken ikke lenger vil være tilgjengelig, men vi har sørget for at grafikk du har brukt i fotoboken tidligere fremdeles vil være tilgjengelig i boken din.

For å se, bruke og laste ned de nye komponentene må du være tilkoblet internett.

fotobokverktøy-windows

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.