allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fotobokverktøy for Mac: versjon 2.0

Takket være innspill og tilbakemeldinger, har vi nå forbedret den nedlastbare programvaren. Denne er nå oppgradert til versjon 2.0 for Mac. Dette er nytt for fotobobokverktøy for Mac:

Nyhet: Cliparts

I tillegg til rammer og bakgrunner har vi nå et bredt utvalg cliparts du kan legge til i din fotobok. Denne funksjonen finner du i verktøylinjen.

fotobokverktoy-mac-cliparts

Forbedring: Legg til skygge uten å redusere bildestørrelsen

Du kan nå legge på skygge uten å endre størrelsen på bildene. Den tidligere versjonen kom skyggen på innsiden av den grønne rammen og dette gjorde at selve bildestørrelsen ble mindre. Nå vil skyggen legges på utsiden av den grønne rammen, og bildet ditt vil derfor beholde sin originale størrelse.

fotobokverktoy-mac-forbedring-skygge

Neste gang du åpner programvaren, vil du bli bedt om å oppdatere til versjon 2.0. Når oppdateringen er ferdig, kan du bruke alle de nye funksjonene til å lage en enda bedre fotobok!

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.