allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Nye fotoknudsen endringer

fotoknudsen informerer

Vår nettbutikk er blitt oppgradert og fremstår nå med vesentlig bedre brukervennlighet. En rekke av våre tjenester forblir uendret. Andre tjenester vil være midlertidig utilgjengelig eller avvikles.

Følgende endringer vil være gjeldende for våre kunder fra og med onsdag 1.Juni 2016.

Endringer knyttet til våre mobil-apper

Vår eksisterende bilde-app er erstattet av en ny fotoknudsen-app hvor du kan lage fotobok og kalender, samt bestille bilder.

Vi lanserer snart en helt ny bildelagringsapp kalt Minnebanken. Her kan du enkelt lagre alle dine mobil bilder, den har automatisk synkfunksjonalitet og duplikatkontroll.

I begge apper kan du registrerer deg som ny kunde eller logge deg inn med din eksisterende brukerkonto. Har du allerede lastet ned vår app? Oppdater eksisterende versjon og last ned ny bildelagringsapp. Les mer her

Endringer knyttet til vår iPad-app

Dine bilder lagret i Minnebanken er midlertidig utilgjengelig via iPad-appen grunnet omleggingen. Vi vil informere våre appbrukere så snart denne er på plass igjen.

Endringer knyttet til produktet Fotobok

Vårt nettbaserte fotobokprogram kommer i en ny og forbedret versjon,og vi har lansert to nye produkter; spiralinnbundet bok og ark for ringperm. I tillegg kan du nå lage utvalgte fotobøker i vår nye app. Du får også mulighet til å dele en digital versjon av din bestilte fotobok til venner og familie helt uten ekstra kostnad.

Opplev vårt fotobok-konsept her

Endringer knyttet til produktet bilder

Vi er stolte av å presentere en ny og forbedret bildebestilling for pc og mobil. Panoramaformatet og kvadratiske forstørrelser er ikke lenger i vårt sortiment. Våre bestselgende format videreføres og blir fremkalt på markedets beste fotopapir fra Fuji, med mulighet for oppgradering til matt papir.

Opplev vårt nye bildekonsept her

Endringer knyttet til produktet kort

Kort er oppgradert med nye formater, ny papirkvalitet og nytt designprogram. Fargede konvolutter og penner vil midlertidig ikke være tilgjengelig. Hvite konvolutter kan midlertidig bestilles uten ekstra kostnad. Mobilversjon for kort er ikke tilgjengelig enda, men lanseres i nær fremtid. Kort kan bestille fra pc, Mac og nettbrett.

Opplev vårt nye kort-konsept

Endringer knyttet til produktet kalender

Nytt og oppgradert kalendersortiment lanseres innen kort tid, frem til det kan du bestille vår bestselgende kalender.

Lag kalender her

Endringer knyttet til MIN SIDE på fotoknudsen.no

Grunnet omleggingen vil det ikke være ordrehistorikk med dato eldre enn 1. Juni 2016 på MIN SIDE. Dersom du ser etter status for en ordre bestilt før denne datoen, ber vi deg se tilsendt e-post med ordrebekreftelse.

Ønsker du å registrere deg, eller logge inn på min side? Klikk her

Endringer knyttet til MINE PROSJEKTER på fotoknudsen.no

Det er kommunisert via epost og brev til alle våre kunder at produkter lagret under «Mine prosjekter» ikke vil være tilgjengelig på nye fotoknudsen.no. Unntaket er fotobok-prosjekter der det jobbes med en løsning som gir mulighet for å åpne, redigere og bestille tidligere lagrede fotobokprosjekter i vår nye nettbutikk. Vi kan ikke på nåværende tidspunkt gi noen dato for når dette vil være klart, men vi vil informere alle våre kunder når løsningen er lansert. Det er viktig å påpeke at tidligere fotobokprosjekter kan avvike fra originalen i form av endrede skrifttype, bakgrunner og cliparts.

Endringer knyttet til MIN PROFIL på fotoknudsen.no

Min Profil er midlertidig utilgjengelig, og dette medfører at du må ta kontakt med vårt kundesenter dersom du ønsker å endre informasjon knyttet til din konto. I vår nye nettbutikk er det mulig å endre leveringsadresse ved bestilling.

Andre endringer

Noen produkter vil gå ut av vårt sortiment. Dette inkluderer produkter som fotoblokk, utvalgte fotogaver, gavepapir, til-fra-lapper, bordkort, menykort og sanghefter.

Andre produkter vil kunne bli utilgjengelige i en kort periode, men vil komme tilbake til nettbutikken i de kommende månedene, slik som fotoplakat og fotoplate.

Våre kampanjer baserer seg nå på rabattkode. Dersom du har fått tildelt en rabattkode, ta godt vare på denne og registrer den i handlevognen i forkant av betaling.

Vi håper du setter pris på oppdateringene vi har implementert, og venter i spenning på ytterligere forbedringer som blir lansert utover sommeren og tidlig høst.

Dersom du skulle ønske å prate med en av våre kundekonsulenter er du velkomment til å ta kontakt med oss på chat, epost, Facebook eller telefon.

Ønsker du å lese mer om våre nylanseringer, se her.

Ønsker du å gå til forsiden på fotoknudsen.no, se her.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.