allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Raskt, enkelt og intuitivt

Bestill produkter hvor du vil, når du vil rett fra PC, nettbrett eller mobil.

Raskt, enkelt og intuitivt

Ny papirkvalitet!

Nå får du dine bilder og fotokort på høykvalitets fotopapir fra Fuji.

Ny papirkvalitet!

100% fornøyd-garanti

Nytt produkt eller pengene tilbake dersom du ikke skulle bli fornøyd.

100% fornøyd-garanti

Vi har fornyet oss

Etter mange år med vår velkjente profil er tiden inn for en betydelig oppgradering. Tidligere i år lanserte vi ny mobiltilpasset nettside, i tillegg til flere nye produkter og produktforbedringer, og nå tar vi steget enda lenger. Vi er stolte over å presentere nytt visuelt uttrykk. Brukervennligheten er like god og du kan fortsatt lage bildeprodukter i den samme gode kvaliteten. Les mer

Velkommen

Vi er stolte og glade over å kunne presentere vår nye mobiltilpassede nettside som er enklere og mer intuitiv i bruk. Nye fotoknudsen vil fortsatt bevare dine gode minner, tilby deg våre bestselgende produkter i tillegg til mange nyheter.

nieuwe assets

Lag dine produkter når du vil, hvor du vil

Nye fotoknudsen.no er nå en mobiltilpasset nettbutikk som er tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil. Det gjør det enkelt for deg å lage bildeprodukter akkurat når og hvor du vil! Nye apper er også lansert. Last ned apper

Ny, forbedret lagringstjeneste

Vår gratis skylagringstjeneste Minnebanken har aldri sett bedre ut! Nye funksjoner gjør at du får bedre oversikt og lettere tilgang til bildene dine. Trygg og gratis lagring oppnår du ved å legge inn en årlig bestilling på fotoknudsen.no. Les mer

Ny, forbedret lagringstjeneste

Vår gratis skylagringstjeneste Minnebanken har aldri sett bedre ut! Nye funksjoner gjør at du får bedre oversikt og lettere tilgang til bildene dine. Trygg og gratis lagring oppnår du ved å legge inn en årlig bestilling på fotoknudsen.no Les mer

nieuwe assets

Nye produkter og kvaliteter

  • Bilde på tre
  • Nye fotobokprodukter
  • Nye lerretsformat
  • Nye kortformat
  • Ny fotopapirkvalitet fra Fuji
  • Gavekort
  • Ny kopp
  • Nye mobildeksler
  • Gratis digital versjon av din fotobok

Enklere for deg å lage produkter

Vi lanserer helt nye designprogram for alle våre produkter som er enklere og mer intuitive. Nå kan du hente bilder direkte fra din PC og få tilgang til en rekke nye bakgrunner, rammer og cliparts.

fotoknudsen nye designprogram

Enklere for deg å lage produkter

Vi lanserer helt nye designprogram for alle våre produkter som er enklere og mer intuitivt. Nå kan du hente bilder direkte fra din PC og få tilgang til en rekke nye bakgrunner, rammer og cliparts.

Bli inspirert i vår nte blogg

Bli inspirert i vår nye blogg

Vi deler ekspertråd fra fotografer og designere direkte med deg i vår nye blogg. Vi er også tilstede med inspirasjon på Facebook og Instagram, hvor du finner mye bildeglede og gode tips.

fotoknudsen 58 år med bildeglede

Ønsker du å lese mer om alle endringene på fotoknudsen.no?

Les mer

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.