allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Vi har fornyet oss

Vi er stolte over å presentere vår helt nye look

Hva er nytt?

Etter mange år med vår velkjente profil, er tiden inn for en betydelig oppgradering. Tidligere i år lanserte vi ny nettside, i tillegg til flere nye produkter og produktforbedringer, og nå tar vi steget enda lenger. Vi har modernisert logoen og fokuserer nå enda tydeligere på blitsen – et ikonisk fotografisk symbol som fanger og lyser opp øyeblikket, og et symbol som er godt kjent for alle som har en lidenskap for foto.

Vi er stolte over å presentere et nytt visuelt uttrykk sammen med den nye logoen vår. Nettsiden og appene våre har fått en aldri så liten oppgradering, der blant annet fargepaletten er blitt ny. Brukervennligheten er like god og du kan fortsatt enkelt lage bildeprodukter i den samme gode kvaliteten.

Oppbyggingen av nettsiden er uendret. Du kan fortsatt finne en komplett oversikt over din ordrehistorikk på Min side, og dersom du lurer på noe i forhold til levering eller betaling kan du sjekke ut ofte stilte spørsmål. Minner også om at du finner tips og inspirasjon på vår blogg.

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med oss.

Hvorfor har vi valgt å fornye oss?

Vi ønsker å inspirere deg til å ta vare på øyeblikkene som får deg og dine til å hente frem smilet. Dette ønsker vi å gjenspeile i vår nye profil. Vår nye look er fresh og livlig, og vi føler at den representerer det fotoknudsen står for: eventyrlyst, optimisme og positivitet.

Selv om mye er endret, kan vi love at fotoknudsen leverer den samme gode kvaliteten og servicen som vi har gjort siden 1958. Vi er fortsatt lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å ta vare på og gi liv til øyeblikkene dine.

Har du noen spørsmål?

Da er det bare å ta kontakt med oss! Vårt kundesenter hjelper deg gjerne.

Vi er spente på hva du synes! Ta en titt innom nettbutikken og sett i gang med å lage produkter som får frem smilet.

Start her

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.