allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fremkalte bilder i A5

Fremkalte bilder i A5

Våre fremkalte bilder i medium størrelser er et supert valg. Se vår praktiske guide til hvordan du kan fremkalle stilige bilder i A5-format.

  • Fremkall bilder i A5
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Fremkalte bilder i A5

Når vi hos fotoknudsen snakker om fremkalte bilder i medium størrelse, snakker vi om A5 (eller 15×20). Hvis du er usikker på hvor stort det er, kan du rett og slett bare brette et vanlig A4-ark i to. De har den perfekte størrelsen – store nok til å være luksuriøse, men små nok til å passe i vesken din. De ser bra ut sammen med andre bilder på en stor vegg eller alene på en mindre vegg.

Fremkall bilder i A5

For å fremkalle dine bilder i A5-format, gå til fotoknudsens designprogram, logg på og last opp bilder fra datamaskinen eller mobilen. Når du er ferdig klikker du på “Rediger dine bilder” eller du kan velge “innstillinger” i menyen øverst på siden. Velg 15×20 cm i nedtrekksmenyen. Klikk på “Gjør ferdig ordren din” for å komme til “Ekstra”-siden der du kan velge mellom matt og glanset papir og velge om du vil ha en stilig hvit kant eller ikke.

Slik bestiller du fremkalling i A5

Når du har valgt om du vil ha matt eller glanset papir til de kvadratiske bildene dine og om du vil legge til en kant eller ikke, klikker på “Bestill dine fremkalte bilder” for å komme til handlevognen, hvor du kan betale. Hvis du vil kan du endre antall. Fra 1-100! Klikk på “fortsett” hvis du er fornøyd og vil gå videre til betaling. Enklere blir det ikke!

Vær kreativ

Rated 4.4 of 5 based on 4025 reviews
 
Ofte rabatterte priser

Ofte rabatterte priser. Enkelt å fremkalle bilder
Les mer

– Maren
 
 
Fremkalle bilder

Jeg er strålende fornøyd med de produktene jeg har bestilt. appen fungerer perfekt og utmerket bildene er bra og i super kvalitet;) Jeg vil anbefale Fotoknudsen til alle som vil fremkalle bilder. flott selskap med en bra og velfungerende app som vi... Les mer

– KENT RONNY KRISTIANSEN
 
 
Veldig god kvalitet på fotolerret og vanlig fremkalling av bilder

Kjempe fik app hvor du kan fremkalle bilder og lage ulike produkter rett fra mobilen. Veldig enkelt å lage ulike bildeprodukter på nettsiden også. Kjempe fornøyd med kvaliteten på lerretsbildene jeg har bestilt.
Les mer

– Martine
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.