allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fremkalte bilder i A5

Fremkalte bilder i A5

Våre fremkalte bilder i medium størrelser er et supert valg. Se vår praktiske guide til hvordan du kan fremkalle stilige bilder i A5-format.

  • Fremkall bilder i A5
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Fremkalte bilder i A5

Når vi hos fotoknudsen snakker om fremkalte bilder i medium størrelse, snakker vi om A5 (eller 6×8). Hvis du er usikker på hvor stort det er, kan du rett og slett bare brette et vanlig A4-ark i to. De har den perfekte størrelsen – store nok til å være luksuriøse, men små nok til å passe i vesken din. De ser bra ut sammen med andre bilder på en stor vegg eller alene på en mindre vegg.

Fremkall bilder i A5

For å fremkalle dine bilder i A5-format, gå til fotoknudsens designprogram, logg på og last opp bilder fra datamaskinen eller mobilen. Når du er ferdig klikker du på “Rediger dine bilder” eller du kan velge “innstillinger” i menyen øverst på siden. Velg 15×20 cm i nedtrekksmenyen. Klikk på “Gjør ferdig ordren din” for å komme til “Ekstra”-siden der du kan velge mellom matt og glanset papir og velge om du vil ha en stilig hvit kant eller ikke.

Slik bestiller du fremkalling i A5

Når du har valgt om du vil ha matt eller glanset papir til de kvadratiske bildene dine og om du vil legge til en kant eller ikke, klikker på “Bestill dine fremkalte bilder” for å komme til handlevognen, hvor du kan betale. Hvis du vil kan du endre antall. Fra 1-100! Klikk på “fortsett” hvis du er fornøyd og vil gå videre til betaling. Enklere blir det ikke!

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 2930 reviews
 
Fremkalle bilder

Fantastisk enkelt å fremkalle bilder fra mobil!
Les mer

– Gunnar
 
 
Fremkalle bilder

Enkelt å fremkalle bilder på nett. Kjapp levering og rett i postkassa, bedre blir det ikke 🙂 Meget fornøyd med kvalitet også.
Les mer

– Christina
 
 
Anbefales!!

Kjempe fornøyd! Har brukt appen til å fremkalle bilder og bestille til å henge på veggen! Super enkelt.
Les mer

– Kamilla
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.