allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fremkalling av bilder i A4

Fremkalling av bilder i A4

Hvis du virkelig vil at bildene dine skal synes, er det en god ide å fremkalle de i A4. Hos fotoknudsen er vi stolte av å kunne levere høykvalitetsbilder i 12×8 for alle som vil ha forstørrelser.

  • Fremkall bilder i A4
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Fremkalling av bilder i A4

Å få bildene dine fremkalt som A4 er pefekt for alle dine favorittøyeblikk og ideell som veggdekorasjon eller gaver for venner og familie!r Fremkalling av bilder i A4 en god måte å få mer ut av øyeblikkene dine ved å skape vakker kunst i høy kvalitet for veggene dine. Bilder i A4 er en universell størrelse noe som gjør det enkelt å finne en ramme.

Hvordan forstørrer du bildet ditt til A4

Det virkelig enkelt å få fremkalt bildene dine til A4 med fotoknudsen – alt du skal gjøre er å gå til delen for fremkalling av bilder på hjemmesiden og velge ’12×8′ under ‘Forstørrelser’. Så snart du har gjort dette, kan du bare laste opp bildene dine, forsikre deg om at det fortsatt står 12×8 på nedtrekksmenyen og klikke på ‘Gjør ferdig ordren din’. Du kan velge å fremkalle bildene dine som matte eller glansede bilder eller til og med legge til en hvit bord før du betaler.

Slik bestiller du din forstørrelse i A4

Så snart du har valgt om du skal ha en glanset eller en matt overflate og om du skal legge til en hvit bord eller ikke, trykker du på “Bestill”. Dette tar deg til handlevognen der du kan velge hvor mange A4-bilder du skal ha. Med fotoknudsen kan du velge mellom 1-100 så alle behov er dekket. Nå trenger du bare å klikke på “Fortsett” og dette tar deg til betalingssiden. Dine A4-bilder er snart ferdige!

Vær kreativ

Rated 4.4 of 5 based on 4057 reviews
 
Ofte rabatterte priser

Ofte rabatterte priser. Enkelt å fremkalle bilder
Les mer

– Maren
 
 
Fremkalle bilder

Jeg er strålende fornøyd med de produktene jeg har bestilt. appen fungerer perfekt og utmerket bildene er bra og i super kvalitet;) Jeg vil anbefale Fotoknudsen til alle som vil fremkalle bilder. flott selskap med en bra og velfungerende app som vi... Les mer

– KENT RONNY KRISTIANSEN
 
 
Veldig god kvalitet på fotolerret og vanlig fremkalling av bilder

Kjempe fik app hvor du kan fremkalle bilder og lage ulike produkter rett fra mobilen. Veldig enkelt å lage ulike bildeprodukter på nettsiden også. Kjempe fornøyd med kvaliteten på lerretsbildene jeg har bestilt.
Les mer

– Martine
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.