Sikker backup av bilder på 1-2-3

Av Fotoknudsen 23. mai 2022

fotoknudsens bildeapp gjør det lekende lett å fremkalle og lagre de beste fotominnene direkte fra mobilen.

Vi knipser bilder med mobilen som aldri før, og deler morsomme, rare og høytidelige øyeblikk med venner og kjente i sosiale medier. Kanskje du er en av dem som har mobilen full av gode blinkskudd?

Noen av disse bildene fortjener helt klart å bli fremkalt slik at du kan henge fotominnene på veggen i en ramme eller gi dem bort i gave. Samtidig er det viktig å sørge for sikker lagring av bildene slik at det uerstattelige, digitale innholdet ikke blir borte. Med fotoknudsens nye bildeapp er du kun noen få trykk unna å få favorittbildene dine hjem i posten. Samtidig sørger du for sikker og gratis backup av dine beste mobilbilder ved å laste opp bildene fra appen til din personlige minnekonto hos fotoknudsen. Du kan opprette din egen minnekonto i appen eller knytte deg opp til din eksisterende konto på fotoknudsen.no.

– Vi lanserte appen for fremkalling av bilder rett før jul i 2014, og vi har allerede 50 000 nedlastinger. Bildeappen benyttes daglig av våre kunder, både til opplasting av mobilbilder for sikker lagring, og til fremkalling av mobilbilder for levering rett hjem i postkassen etter få dager, forteller daglig leder hos fotoknudsen, Cecilie Gaustad.

Du kan overføre så mange bilder du ønsker, og bildene blir lastet opp til egne mapper sortert per måned på din private fotoknudsen-konto. Med det har du enkelt valgt trygg lagring av mobilbildene dine, helt gratis.

Sikker bildelagring med mobilapp

Topp kvalitet

Kvaliteten på bildene du får hjem i posten er like god som når du fremkaller bilder fra et vanlig kamera.

– De fleste smarttelefoner har kamera som leverer mer enn god nok bildekvalitet til å fremkalle bilder via vår app. Produksjonsprosessen er identisk med bilder bestilt på nettsiden vår fra PC. Alle bildene fremkalles på fotopapir og går gjennom vårt bildebehandlingsprogram for å sikre best mulig kvalitet, forklarer Gaustad.

– Hva vil du si er fordelene med å ha denne appen på telefonen?

– Fordel nummer én er muligheten for backup. Det fotograferes stadig flere bilder med mobilkameraet, og kameraene blir bedre og bedre. Små og store øyeblikk blir foreviget med mobiltelefonen. Samtidig tror jeg mange har opplevd å miste dyrebare bilder ved at man mister telefonen eller glemmer å overføre bildene ved kjøp av ny mobil, sier hun og fortsetter:

– Jeg benytter litt tid hver uke til å gå igjennom bildene mine og laste opp de jeg ønsker å ta vare på via appen. Slik har jeg sikret meg en backup av bildene og kan for eksempel ta dem med i en fotobok ved en senere anledning. Fordel nummer to er at det er enkelt å fremkalle mobilbildene via appen. På den måten blir ikke minnene glemt, og man kan dekorere en vegg, sette bildene i album, dele fysiske bilder med venner og familie og benytte dem til å dekorere et kort eller en gave. Mulighetene er mange, det er kun fantasien som setter grenser. Et forholdsvis rimelig produkt, som kan gi glede i generasjoner, sier Gaustad.

Når du har valgt ut de bildene du ønsker å bestille, kan du velge mellom 4 ulike bildeformater i appen:

  • 10×13 cm for bilder fotografert med standard innstilling (kr 1,50 per stk)
  • 13×13 cm for bilder fotografert med kvadratisk bildeinnstilling (kr 3,- per stk)
  • 10×12 cm for kvadratiske retro bilder (kr 3 per stk)
  • 10×30 cm for panoramabilder (kr 5,- per stk)

App fra fotoknudsen.no

Porto er kr 49,- per ordre. Betalingsmåte er faktura. Levering innen 2-3 produksjonsdager.

fotoknudsens bildeapp for mobilbilder tilbyr også enkel redigering av bildene ved bestilling.

Redigeringsmuligheter i appen:

  • Du kan beskjære bilder
  • Du zoomer og flytter bildet ved standard IOS-funksjonalitet
  • Det er ikke mulig å zoome inn slik at oppløsningen på det produksjonsklare bildet blir lavere enn 250 DPI
  • Du kan legge på ulike filter
  • Du kan sette inn egen tekst på Retro bilder
  • Du kan bytte mellom ulike format

Last ned fotoknudsens bildeapp til iPhone eller Android.