Lagre sommerbildene dine i Minnebanken-appen

Av Fotoknudsen 23. mai 2022

Tar du mange bilder i løpet av sommeren? Med Minnebank-appen fra fotoknudsen kan du enkelt laste opp og ta vare på alle sommerbildene dine.

Er du en av dem som får mobilen full av bilder i løpet av sommeren? Det kan være bilder fra reiser til inn- og utland, herlige sommerkvelder og gode øyeblikk med familie og venner. Ved å laste ned vår Minnebank-app gratis på mobilen din, kan du enkelt sørge for manuell eller automatisk opplasting av bildene du tar til appen. På den måten sikrer du bildeminnene dine på en trygg og god måte og sørger for å ha alle bildene tilgjengelig på ett sted.

Minnebank-appen enkel å bruke

Bildene du laster opp i Minnebanken-appen blir trygt lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen er helt gratis, og den gjør det mulig for deg bevare bildeminnene dine direkte fra iPhone, iPad eller Android.

fotobok fra opplastede bilder

Last ned Minnebanken fra App Store her.

Last ned Minnebanken fra Google Play her.

Få orden på bildene dine i Minnebanken

I Minnebank-appen vår vil du få opp bildene dine på en oversiktlig tidslinje, og appen vil også hjelpe deg ved automatisk å foreslå hvilke bilder som hører sammen og gruppere disse i ulike hendelser. Du kan velge å laste opp bilder til Minnebanken når det passer deg, eller du kan skru på funksjonen for automatisk synkronisering, slik at bildene dine til enhver tid blir sikkerhetskopiert i Minnebanken.

Les mer om Minnebank-appen her.

På jakt etter gode fototips også? Få tips til hvordan du kan ta flotte bilder på reisen.

Minnebank-appen er koblet med nettversjonen

Minnebanken-appen er koblet sammen med den nettbaserte versjonen av Minnebanken på fotoknudsen.no. Det betyr at du kan bruke appen til å overføre mobilbildene dine, og nettversjonen til å overføre fra datamaskin eller nettbrett. Det gjør det enkelt å få samlet alle bildene du har på ett og samme sted. Skulle noe skje med mobilen, pc-en eller nettbrettet, er bildene dine sikret på et trygt sted.

fotobok ferdig til deg

Gjør noe kreativt med sommerbildene

Tar du et flott bilde av barna på stranden, eller kanskje et litt morsomt og actionfylt bilde fra en tur på fjellet, er det jo gøy å gjøre noe ekstra ut av slike minner. På fotoknudsen.no kan du på en enkel måte lage noe flott med bildene som allerede ligger lagret i Minnebanken. Muligheten du nå har til å lage unike og personlige bildeprodukter er mange. Du kan lage fotobok, fremkalle og forstørre bilder og lage noe fint til huset ved å fremkalle bilder på et lerret, aluminiumsplater eller en skumplate. Mulighetene er mange, så sørg for at dine beste sommerbilder får den oppmerksomheten de fortjener! Ta en titt her for å se hvilke bildeprodukter du kan lage hos fotoknudsen.

Les mer om Minnebanken her.

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du står fast og har spørsmål om Minnebanken. Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.