Hva kan man gi til familien som har alt? Vi syns du skal gi dem noe fint, unikt og rett fra hjertet. Og da er våre personlige fotogaver perfekte for de småbarnsfamiliene du kjenner. Vi har satt sammen det ultimate verktøyet for å lage de flotteste julegavene noensinne.

Julen kan være litt overveldende de første årene for småbarnsfamilier, siden alle gavene ser ut til å være leker. Hvorfor ikke gi familien en julegave som vil vare mye lenger en bare noen få måneder – og som ikke trenger batterier?

En personlig fotogave gir dem muligheten til å nyte de viktigste øyeblikkene igjen og igjen, og siden du lager gaven selv så vil den også minne dem om deg hver gang de ser på den. Enten du lager en fotobok med stivt omslag, en kalender de kan ha glede av hele året, nydelig veggdekor eller en morsom kopp med bilde, vil de de sette stor pris på gaven.

Ta en titt på sjekklisten vår

Her er noen ting du bør gjøre for å lage den perfekte fotogaven til jul:

  • Bruk en blanding av poserte og uposerte motiver
  • Be familiemedlemmer og venner om å sende deg bilder som foreldrene kanskje ikke har sett før
  • Når du besøker familien kan du ta noen bilder nå og da, du vet aldri når du vil få et blinkskudd
  • Organiser bildene dine i temaer før du laster dem opp, slik at det blir enklere å sortere og plassere dem når du lager fotoprosjektet ditt
  • Ikke fokuser bare på bilder av de små – det er fint med portrettbilder av foreldrene også
  • Ikke glem å ta med bilder av favorittstedene deres – alle bildene trenger ikke å være av personer
  • Hold det hemmelig slik at det blir en overraskelse
  • Ikke glem at du kan legge til tekst, rammer og sideoppsett i fotoknudsens redigeringsprogram på nett

Tid for å begynne å lage

Uansett hvilken personlige julegave du har lyst til å lage i år, kan du gå til fotoknudsens hjemmeside for å se alle de fantastiske produktene og tilbudene våre og gå i gang med ditt eget fotoprosjekt nå. Og samtidig krysse av på julegavelisten din.

Kommentarer