Det vil du se på smilene deres når de åpner den personlige fotogaven fra fotoknudsen som du har laget til dem – da er det ingen tvil lenger om at gaven traff. Dette er vårt ultimate verktøy for å lage de flotteste fotogavene noensinne.

Vi vet jo alle at besteforeldre vanligvis er mer opptatte av å gi enn å få når det kommer til julegaver, men at de setter stor pris på det om de får en personlig gave. Og det er lite som er koseligere enn å glede besteforeldrene til jul. Etter som familien deres vokser og sprer seg utover i verden, betyr personlige fotogaver at de kan ha favorittpersonene sine rundt seg hele året.

En fotobok, som kommer i en rekke størrelser og med både stive og myke permer, er en fantastisk måte å inkludere hele storfamilien på ett og samme sted. En fotokalender har kanskje litt mindre plass, men den henger på den annen side  på veggen hele året.  Og veggdekor i lerret er enda en måte å lage noe litt annerledes på, som de vil elske å ha på veggen. Hvis de er glade i te og kaffe er det også en mulighet å gi dem personlige kopper med bilde til “ham” og “henne” – slik vil du få dem  til å smile hver eneste dag.

Her er sjekklisten vår

Her er noen ting du bør gjøre for å lage perfekte fotogaver til besteforeldrene dine:

  • Sørg for at det blir en overraskelse
  • Pass på at bildene passer til både bestefar og bestemor hvis gaven er til dem begge.
  • Be familie og venner om å sende deg bildene sine
  • Be om å få se de gamle bildene til besteforeldrene dine når du er på besøk hos dem og ta bilder av dem i hemmelighet med mobilen
  • Bruk de viktigste hendelsene i livene deres som “kapitler”
  • Unngå å bruke bilder som likner på hverandre når det gjelder komposisjon og subjekt
  • Ikke glem å ta med bilder av favorittstedene deres – alle bildene trenger ikke å være av personer
  • Husk at du kan legge til tekst, rammer og sideoppsett i fotoknudsens redigeringsprogram på nett

Kom i gang

Uansett hvilken personlige julegave du har lyst til å lage til besteforeldrene dine i år, kan du gå til fotoknudsens hjemmeside for å se alle de fantastiske produktene og tilbudene våre og gå i gang med ditt eget fotoprosjekt nå. Og samtidig krysse av på julegavelisten din.

Kommentarer