Takkekort lager du enkelt på nett

Du trenger ikke å bestille takkekort fra fotograf for å kunne sende et flott takkekort i etterkant av drømmebryllupet. Finn frem noen blinkskudd fra bryllupet og lag selv. Det er enklere enn du tror.

Takkekort bryllup

Velg blant over 100 designmaler eller design selv

Hos fotoknudsen.no kan du velge mellom 6 ulike takkekort-formater. Fotokortene har ensidig trykk og er kort med glanset forside og passer best for deg med 1-2 bilder og som ønsker en kort tekst. Dersom du ønsker å gjøre litt ekstra ut av takkekortene anbefaler vi deg å velge våre doble takkekort. Dette er tosidig trykk, slik at du har ekstra god plass til en personlig og unik hilsen. Vi fører også et stort utvalg av konvolutter, slik at det er lett for deg å finne en variant som passer til takkekortet.

Takkekort bryllup

Takk med din stil

Når du har valgt hvilket takkekort-format du ønsker å lage, kan du velge å starte med en av våre mange designmaler eller designe ditt kort selv.

Designmalene kan enkelt tilpasses, dersom du ønsker å endre antall bilder, bilderammer, font med mer. Uansett hva du velger vil du kunne skape et unikt takkekort tilpasset brudeparets stil. Vårt tips til dere er å ta utgangspunkt i bildene dere ønsker å benytte inn i takkekortet. Finn et design som passer i fargetonene eller skaper en fin kontrast til bildene. Dere har kanskje allerede bestilt invitasjoner via fotoknudsen.no? Da finner du selvfølgelig identisk design blant takkekortene.

Skulle du bli usikker underveis, ta gjerne kontakt med vårt kontaktsenter. Vi holder åpent hverdager og søndager til 22:00, du treffer oss på CHAT, telefon, Facebook og mail.

Et kort i postkassen varmer mer enn 1000 ord i en epost. Lykke til med takkekort utsendelsen.

Kommentarer